Οικονομικές προβλέψεις, από 4 έως 6 Μαΐου

Αν έχεις έκτακτα έσοδα ή... τυχερά, καλό είναι να καλύψεις και κάποιες από τις υποχρεώσεις σου

Οικονομικές προβλέψεις, από 4 έως 6 Μαΐου

Ό, τι... προλάβεις!

Την Δευτέρα, η Πανσέληνος σου ανοίγει πόρτες ρευστότητας παράλληλα όμως ενισχύει τις καταναλωτικές σου τάσεις, Το πιθανότερο είναι λοιπόν να έχεις έναν ισορροπημένο ισολογισμό ακόμη κι αν φερθείς... σπάταλα! Εδώ τα καλά νέα είναι ότι οι αγορές και οι επενδύσεις σου μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά προσοδοφόρες στο μέλλον, οπότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Ακόμη ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολες λύσεις ή σημαντικές βοήθειες, όπου τις χρειάζεσαι.

Να ξέρεις όμως ότι το φωτεινό διάλειμμα δεν θα κρατήσει για πολύ, γι' αυτό αν έχεις έκτακτα έσοδα ή... τυχερά, καλό είναι να καλύψεις και κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, ώστε να ελαφρύνεις τα βάρη σου. Το πώς θα διαχειριστείς βέβαια τις ευκαιρίες σου είναι ένα δικό σου ζήτημα αλλά σε κάθε περίπτωση η Τρίτη και η Τετάρτη θα έχουν περισσότερες δυσκολίες κι εκεί θα κριθούν η προνοητικότητα και η ευελιξία σου.
Επιπλέον και οι δύο ημέρες κρύβουν παγίδες, που θα πρέπει να εντοπίσεις έγκαιρα, ώστε να μην «την πατήσεις», πέφτοντας θύμα κάποιας δόλιας μεθόδευσης, αφού οι κάθε λογής «επιτήδειοι» πιάνουν... δουλειά! Άρα το ερευνητικό σου δαιμόνιο είναι αυτό που μπορεί να σε προστατέψει αλλά και να σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τυχόν παρανομίες σε βάρος σου.

Ειδικότερα, ο ενεργός Ποσειδώνας παραπέμπει σε απάτες, κλοπές ή... φρούδες προσδοκίες, ενώ ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στα οικονομικά σου, ιδίως σε σχέση με μεγάλα «πακέτα» και δραστηριότητες της αρεσκείας του (κληρονομικά, φορολογικά και ασφαλιστικά). Αν βέβαια ανήκεις στους τυχερούς, μπορεί να επωφεληθείς ακόμη και από παράτυπες ή «λαθραίες» διαδικασίες, σε διαφορετική περίπτωση όμως κινδυνεύεις να χάσεις κάτι σημαντικό. Εδώ το κλειδί της «τύχης» σου είναι η ποιότητα των σχέσεων σου με πιστωτικά ιδρύματα και γενικότερα τα κέντρα οικονομικής εξουσίας. Όσο οι προθέσεις σου θα συμβαδίζουν με τις δικές τους, όλα καλά. Αλλιώς... άντε να τα βγάλεις πέρα με την διαπλοκή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved