Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/4 έως 28/4

Σελήνη στον Λέοντα – Μια γλυκιά βυσσινάδα με μπόλικο λεμόνι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/4 έως 28/4

Ένα πληθωρικό διήμερο ξεκινά καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 25/4 στις 4.14 το απόγευμα.

Το Σαββατόβραδο είναι ένα βράδυ που για κάποιο λόγο μας προσφέρει ικανοποίηση και κάποιου είδους ανταμοιβή, εφόσον στις 11.10 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα, τείνει να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε λόγους και αιτίες, αλλά και να μας ανταμείψει για μια προσπάθειά μας.

Ωστόσο στις 26/4 πλέον στις 2.56 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να φέρει συνειδητοποιήσεις που μας προβληματίζουν και παρόλη τη γενναιοδωρία, να αισθανθούμε μια βαριά ευθύνη και έναν απροσδιόριστο εκνευρισμό, που δύσκολα εκδηλώνεται προς τα έξω.
Στις 6.04 το απόγευμα της Κυριακής, η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει όλη την ημέρα, υπόσχεται μια όμορφη Κυριακή, απολαυστική από κάθε άποψη, ξένοιαστη και φανταχτερή, ενώ αρκετοί θα έχουν την τύχη στην αγκαλιά τους.

Στις 27/4 στις 3.07 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 3.22 το εξάγωνο με την Αφροδίτη, είναι δύο θαυμάσιες όψεις που επηρεάζουν από αργά το προηγούμενο βράδυ, αλλά το αιφνίδιο και το απροσδόκητο που προσφέρουν, θα το απολαύσουν μόνο όσοι ξενυχτούν. Η περίπτωση αυτό το βράδυ να πάμε αργά στα κρεβάτια μας είναι πολύ πιθανή, γιατί όλο και κάτι συναρπαστικό θα μας κρατήσει άυπνους.
Στις 6.33 το πρωί η εβδομάδα και η μέρα ανοίγουν με το τετράγωνο με τον Άρη, που μας επαναφέρει και πάλι στη νευρικότητα και στο άγχος, ενώ τρέχουμε για διάφορες υποχρεώσεις. Αρκετός εκνευρισμός, ένταση και κινητικότητα επικρατούν ως αργά το μεσημέρι. Το μόνο καλό είναι πως αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και κάτι κινείται έστω και με διαμάχες.
Στις 5.12 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ερμή, κλείνει την ημέρα και το βράδυ μας με πείσμα, αδιαλλαξία, εγωιστικές σκέψεις και συμπεριφορές, ενώ το βράδυ δεν είναι κατάλληλο για συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων.

Στις 28/4 στις 4.08 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για να μας προσγειώσει και να μας βάλει σε τάξη.

Ταύροι και Σκορπιοί, είστε σε ένταση και δεν καλμάρετε εύκολα. Η επαφή με τη θάλασσα είναι καλή περίπτωση για να χαλαρώσετε.

Λέοντες και Υδροχόοι, η διάθεση ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ σε ουρανοξύστη. Βιώνετε όλα τα συναισθήματα αλλά κρατάτε τα πιο όμορφα.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαμβάνετε ένα διήμερο εκτόνωσης και ευχάριστων κοινωνικών συναναστροφών. Έχετε ενέργεια και καλή διάθεση.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, ασχολείστε μόνο με ότι σας αρέσει, επιμένοντας να σνομπάρετε ανοιχτά κάθε τι και οποιονδήποτε δεν συλλαμβάνει τις υψηλές απαιτήσεις σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved