Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/4 έως 25/4

Σελήνη στον Καρκίνο – Η πραγματική ζωή αρχίζει εκεί που σταματά η βολεμένη καθημερινότητα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/4 έως 25/4

Συνεχίζοντας τις συναισθηματικές εναλλαγές και προχωρώντας με διαθέσεις που μας εξουθενώνουν, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 23/4 στις 7.27 το πρωί για άλλη μια γερή δόση αντίφασης.
Στις 12.48 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο ανοίγει και κλείνει την ημέρα με ευδιαθεσία, τάση να βρεθούμε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, να στηρίξουμε δικούς μας ανθρώπους, να δημιουργήσουμε, να ικανοποιήσουμε τις γαστρονομικές μας επιθυμίες και να αφεθούμε σε μια ονειροπόληση, αποφεύγοντας τις πολλές δραστηριότητες.
Όσο προχωράμε προς το βράδυ, η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο ρομαντική, όλο και πιο ερωτική, αποζητάμε τρυφερότητα, αγκαλιά, κατανόηση και στοργή.

Γινόμαστε όλο και πιο συναισθηματικοί καθώς στις 24/4 πλέον μόλις 23' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις και σε επιβεβαιώσεις.
Ιδανικό βράδυ για να γεμίσουμε με ότι μας ευχαριστεί πραγματικά.
Στις 12.20 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με πολύ πάθος και αφοσίωση σε ό, τι κάνουμε, ενώ οι σχέσεις μας με τους άλλους γίνονται απαιτητικές.
Στις 4.02 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Ουρανό μας βάζουν σε μια ξαφνική δραστηριότητα, δεν μας χωράει ο τόπος και καταπιανόμαστε με οτιδήποτε μπορεί να καλμάρει τη νευρική μας ενέργεια.
Οι ώρες αυτές από νωρίς το μεσημέρι ως νωρίς το βράδυ θα μπορούσαν να γίνουν πολύ εποικοδομητικές, έχοντας περίσσια ενέργεια και αντοχή.
Στις 8.03 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ερμή κλείνει το βράδυ μας με ανάγκη να συζητήσουμε, να προγραμματίσουμε θέματα που τρέχουν, να σκεφτούμε λύσεις για κάτι που μας απασχολεί και να ζητήσουμε κάτι, για το οποίο δεν θα παρεξηγηθούμε όπως και αν το πούμε.

Στις 25/4 στις 4.14 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και μέχρι εκείνη την ώρα καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε τίποτα που να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία για εμάς.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν έχουν ανάμειξη τρίτοι. Να είστε εσείς και ο εαυτός σας και να μην εξαρτάστε από τις επιθυμίες των άλλων.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, είστε ιδιαίτερα νωθροί και δεν θέλετε να κάνετε τίποτα που σχετίζεται με ρουτίνα. Βαριέστε εύκολα και δεν είστε σε φόρμα, παρά μόνο για κάτι ξεχωριστό και ουσιώδες σύμφωνα με τη δική σας κρίση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε δημιουργικοί, παραγωγικοί, ρομαντικοί και συγκαταβατικοί. Τίποτα δεν σας φαίνεται δύσκολο και η προθυμία σας διευκολύνει τους άλλους. Ο έρωτας και η επικοινωνία γίνονται ο στόχος σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved