Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/4 έως 24/4

Τα δώρα του Πλούτωνα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/4 έως 24/4

Να 'τος έρχεται, ξεπηδά από τους κρατήρες των ηφαιστείων σου. Πολύτιμα μέταλλα ανακατεμένα με στάχτες, παράδεισος και κόλαση μαζί, ο καλύτερος εαυτός σου ζευγαρώνει με τον χειρότερό σου κι εσύ απορείς, τι σόι παιδί θα γεννηθεί από αυτήν την ένωση; Θα είναι άραγε ο ημίθεος σου ή μήπως ο χειρότερος εφιάλτης σου;

Για μια ακόμη φορά ο Πλούτωνας ζητά μερίδιο από την ύπαρξή σου, έχοντας μάλιστα για συντροφιά τον Ερμή και τον Άρη. Και σίγουρα δεν το λες εύκολο αυτό το παρεάκι, που πασχίζει να ταράξει την μακαριότητα σου, φέρνοντας στην επιφάνεια πράγματα που πολλοί θα προτιμούσαν να έμεναν για πάντα κρυφά ή να μην συνέβαιναν ποτέ.
Έλα όμως που γίνονται αφού η ζωή στον «κάτω κόσμο» είναι το ίδιο ενεργή όπως και στον «επάνω».

Συνωμοσίες, χειραγωγήσεις, μαφιόζικες πρακτικές και διαπλοκές έχουν την τιμητική τους, μαζί όμως με όλα όσα μπορεί να συνοδεύουν την αποκάλυψη τους. Κι αν ανήκεις στους «εκλεκτούς» του Πλούτωνα, σίγουρα θα πάρεις μια γερή δόση από την μάχη ανάμεσα στο «καλό» και το «κακό».

Γιατί ο Πλούτωνας είναι το φως στο σκοτάδι και η σκιά στο φως.
Είναι η ζωή εκεί όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχει κι ο θάνατος της νιότης.
Είναι ο πλούτος κι η αρρώστια που κρύβεται στα βάθη.
Είναι ο μύστης σου, η Αποκάλυψη σου αλλά κι ο εφιάλτης σου.

Κι αν το καλοσκεφτείς, μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε...

Μαζί του λάτρεψες το άγνωστο κι έφτιαξες νύχτες από χρυσάφι. Στάσου και κοίτα τα έργα σου... Οι φωτισμένες πόλεις σου καθρεφτίζουν τον αστροφώτιστο ουρανό σου.
Βούτηξες σε αβύσσους αλλά και στα βάθη της ψυχής σου. Έψαξες, γνώρισες και σμίλεψες κρυμμένες πολιτείες. Εκεί που φύλακες φρουρούν τους θησαυρούς, μα και τα θανάσιμα μυστικά σου.
Ο Πλούτωνας είναι το μυστήριό σου κι αν δεν το έχεις βρει ακόμη θα πρέπει να το επινοήσεις.

Ο Πλούτωνας είναι ακόμη η αναγεννητική σου δύναμη, αυτή που σε ανασταίνει όταν όλοι σε έχουν ξεγραμμένο.

Το μισοφέγγαρο της Θήρας ακουμπισμένο στο Αιγαίο, μαρτυρά τα έργα του. Τρεις φορές καταστράφηκε το νησί κι άλλες τόσες αναγεννήθηκε. Γη που βουλιάζει κι αναδύεται, φέρνοντας κάθε φορά μια νέα γονιμότητα. Ο κύκλος του Πλούτωνα, ο πλούτος του Πλούτωνα.

Στον παρουσιάζουν βέβαια να διαφεντεύει το επώδυνο τέλος των πραγμάτων, την σκοτεινιά, τον ίδιο τον θάνατο, την εξάλειψη σου με ολοκληρωτικό μανδύα. Κι είναι αλήθεια πως τον είδες να πλανιέται στα παραπήγματα του Άουσβιτς κι επάνω από τη Χιροσίμα, τον γνώρισες ξανά στις τσιμινιέρες του Τσέρνομπιλ και της Φουκουσίμα, τον βιώνεις και σήμερα στις στρατιές των προσφύγων, που σβήνουν στα νερά της Μεσογείου.

Τον νοιώθεις στις εκδικητικές διαδρομές του μυαλού σου, τις εμμονές και τους φανατισμούς σου, στον φθόνο και τη ζήλεια σου, επειδή κάποιος έχει αυτό που εσύ δεν μπόρεσες να αποκτήσεις. Μαζί του βυθίζεσαι στα Τάρταρα. .

Τον έχεις όμως και παντοτινό σύντροφο στις πνευματικές σου διαδρομές. Εκεί που άγνωστος μεταξύ αγνώστων, πασχίζεις να δώσεις λύσεις σε μυστήρια παλιά όσο και η ζωή. Μαζί του εξυψώνεσαι.

Το αγαπημένο του μότο είναι «ή όλα ή τίποτα», είναι ο βασιλιάς του απόλυτου, γι' αυτό είναι το ίδιο εύκολο να τον φοβάσαι και να τον λατρεύεις.
Σε κάνει να θέλεις τον έλεγχο των πάντων, μα για να το πετύχεις σου λέει ότι πρέπει να τον χάσεις πρώτα. Όπως γίνεται κάθε φορά που καβαλικεύεις το μαύρο άλογο της λίμπιντο σου.
Το σεξ είναι το πρώτο διαβατήριο για να περάσεις στον κάτω κόσμο σου ή για να περάσει αυτός σε σένα.

Σε κάνει να θέλεις την τέλεια σχέση, μα για να την πετύχεις σου λέει ότι πρέπει πρώτα η καρδιά σου να πεθάνει και να αναστηθεί χίλιες φορές. Κι αναζητώντας την αδελφή ψυχή σου, μαθαίνεις με πικρό τρόπο ότι όσες φορές κι αν προαποφασίσεις την ευτυχία σου άλλες τόσες θα την πενθήσεις. Πας να ταιριάξεις με το ζόρι το κλειδί σου σε ξένη κλειδαριά, παραβιάζεις, σπάζεις, μα κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι η πόρτα που ζητάς σε προσμένει διάπλατα ανοικτή.

Είναι ο άρχοντας της μεταμόρφωσης, το ασχημόπαπο που γίνεται κύκνος. Ζει για πάντα στο όραμα του Σαούλ που έγινε Παύλος, ζει στην ψυχή της Μαγδαληνής, της καθαγιασμένης πόρνης. Σφραγίζει τους μύχιους πόθους των αλχημιστών, μα και τους δικούς σου, που θέλεις να αφήσεις για πάντα πίσω σου έναν πλανημένο και άγονο εαυτό, για να τον αλλάξεις με την ολότητα σου..

Είναι όμως κι ο κύκνος που σαπίζει στα θολά νερά μιας λίμνης κι κάθε είδους γενίτσαρος που ξεπουλά την αλήθεια του με πλούτη και τιμές. Είσαι κι εσύ, κάθε φορά που αρχίζεις να αυτοκαταστρέφεσαι με αφορμή το τέλος κάποιου ονείρου σου.

Σε σπρώχνει μέσα στη βρωμιά για να την καθαρίσεις, την ίδια στιγμή που μπορεί να λεκιάσει με το μαύρο του τις πιο αγνές στιγμές σου.
Σου φέρνει τρόμο για να τον νικήσεις, την ίδια στιγμή που μπορεί να ποτίζει με φρίκη την αθωότητα σου.

Η λογική του είναι απλή και ξάστερη: Πώς θα νικήσεις το κακό αν δεν το γνωρίσεις;
Πώς θα εκτιμήσεις το καλό, αν δεν το χάσεις; Πώς θες να ζήσεις αρμονικά με μια γυναίκα αν δεν έχεις υπάρξει ένα καθαυτό θηλυκό και πώς θα καταλάβεις τους άνδρες αν πρώτα δεν εξαντλήσεις την αρσενική σου φύση;

Το ξέρω, ο Πλούτωνας σου βάζει δύσκολα, μα το κάνει γιατί ξέρει ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Δεν σου μένει λοιπόν παρά να τον δικαιώσεις και να δικαιωθείς, παντρεύοντας το μέλλον σου με την εξάλειψη όλων αυτών που σε βαραίνουν.

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται, εν τω μέσω της νυκτός!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved