Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/4 έως 23/4

Σελήνη στους Διδύμους – Μην παραπονιέσαι για τις αλλαγές που δεν μπορείς να κάνεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/4 έως 23/4

Καθώς η άνοιξη φουντώνει και μυρίζει καλοκαίρι, το ίδιο φουντώνουν και οι διαθέσεις, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 21/4 στις 2.29 μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 8.59 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με απογοητεύσεις στην επικοινωνία μας, ενώ νιώθουμε πως κανείς δεν κατανοεί τίποτα περισσότερο από τη δική του δυσκολία.
Δύσκολη μέρα για πάσης φύσεως συναλλαγές και επιδιώξεις.
Στις 6.10 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς μας εμπλέκει και σε λάθος εκτιμήσεις και κρίσεις.
Από αργά το απόγευμα όμως η διάθεση αλλάζει καθώς στις 11.53 το βράδυ η σύνοδος με την Αφροδίτη μας δίνει ώθηση να ξεσκάσουμε, να νιώσουμε την αύρα της άνοιξης και να την επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο.

Στις 22/4 μόλις 43' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ προτρέπει ακόμα περισσότερο να αφήσουμε τα προβλήματα πίσω και να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας. Το βράδυ είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό και κατάλληλο προς εκμετάλλευση, για να κάνουμε ότι μας αρέσει.
Στις 8.38 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα και την κλείνει με τη δική του ιδιαιτερότητα. Ως το βράδυ μας διακατέχει έντονη κινητικότητα, και αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τους άλλους, να θέσουμε θέματα προς συζήτηση και λύση, μέσα από μια νευρική και ιδιόρρυθμη ενέργεια που ζητά να βγει προς τα έξω.

Στις 23/4 στις 7.27 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σε μια συνεχή πλανητική συναναστροφή που θα μας εξουθενώσει.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και χρειάζονται μια δεύτερη ανάγνωση πριν πέσετε από τη λύπη στη χαρά και τούμπαλιν. Προσπαθήστε να αποβάλλετε αρνητικές σκέψεις, διατηρώντας μια σταθερή διάθεση.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, εκφράζεστε χωρίς αναστολές, λέτε αυτό που θέλετε, ανακινείτε θέματα της καθημερινότητας και βγάζετε από πάνω σας πολλές εκκρεμότητες.

Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, δέχεστε πολλές προκλήσεις και ανταποκρίνεστε με πλάγιο τρόπο κερδίζοντας χρόνο. Αυτό που σας αγχώνει είναι πως δεν μπορείτε να αποφύγετε για πολύ να λογοδοτήσετε σε κάποιους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved