Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/4 έως 19/4

Σελήνη στον Κριό – Η Νέα Σελήνη της αποκατάστασης της τάξης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/4 έως 19/4

Νιώθοντας να συνειδητοποιούμε τα γεγονότα και έτοιμοι να τραβήξουμε νέα πορεία, η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 17/4 ακριβώς τα μεσάνυχτα, σαν προβολή ενός εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ.

Στις 6.29 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με διάθεση να βάλουμε τις ζωές μας σε μια σειρά, να δρομολογήσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις μας, εξισορροπώντας περίφημα τη δράση με τη σύνεση.
Στις 10.39 το εξάγωνο με την Αφροδίτη συνεχίζει να μας καθοδηγεί μέσα σε ευεξία και ανάγκη να κινητοποιηθούμε. Ως αργά το απόγευμα η μέρα είναι ιδανική να κλείσουμε εκκρεμότητες, να εκφράσουμε ό, τι έχουμε μέσα μας σε άλλους ανθρώπους, να κλείσουμε ραντεβού για ένα νέο ξεκίνημα, να συναντήσουμε αγαπημένους φίλους και γνωστούς, να οριστικοποιήσουμε συμφωνίες και γενικά να δραστηριοποιηθούμε αποτελεσματικά.
Στις 8.31 το βράδυ το τρίγωνο με τον Δία ενισχύει την καλή τροπή της μέρας, βοηθάει σε επιπλέον συνειδητοποιήσεις, μας απαλλάσσει από άγχη και μικρότητες και κλείνουμε κεφάλαια χωρίς μικρότητες και ανώφελες στενοχώριες.
Επιπλέον, το βράδυ αυτό είναι έντονα δημιουργικό, παραγωγικό και ευχάριστο αλλά η υπερένταση που αισθανόμαστε χρειάζεται να βρει τρόπο να διοχετευτεί χρήσιμα, αλλιώς ο εκνευρισμός θα μας χαλάσει τη διάθεση.

Αυτό συμβαίνει γιατί στις 18/4 στις 1.04 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 3.36 η σύνοδος με τον Ουρανό, βγάζουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα, που λίγο πριν ορκιζόμαστε πως μπορούσαμε να διαχειριστούμε χωρίς θυμό και πάθος. Προσοχή λοιπόν στο βράδυ αυτό να κοντρολάρουμε τις επιθυμίες μας και να μην ξεσπάσουμε γεμίζοντας αρνητισμό.

Η υπόλοιπη μέρα συνεχίζει δυναμικά και αποφασιστικά, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε κάτι νέο, βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Στις 9.57 το βράδυ η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης γι αυτόν τον μήνα, η οποία είναι λυτρωτική, κάνοντάς μας να αφήσουμε πίσω ό, τι χάθηκε και να τραβήξουμε μπροστά. Το βράδυ είναι ιδιαίτερα έντονο και για πολλούς απολαυστικό, γεμάτο ενέργεια και κίνηση.

Στις 19/4 πλέον και μόλις 32 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο συνεχίζοντας τις προτροπές για ανακίνηση θεμάτων και τις προσφορές να εκμεταλλευτούμε το διάστημα για αλλαγές.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μια νέα προοπτική απλώνεται στα πόδια σας, αρκεί να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Τα τελεσίγραφα είναι τα μόνα ενδεικτικά για την επιτυχία σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, σας δίνεται μια αξιόλογη ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους και να δρομολογήσετε θέματα που σας απασχόλησαν πρόσφατα. Είστε έτοιμοι για αλλαγές, ενώ η διάθεσή σας είναι αξιοζήλευτη.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι, σύμμαχός σας είναι το ότι συνειδητοποιείτε πλήρως τις καταστάσεις και αυτό είναι η μισή συνταγή της επιτυχίας. Ξεκινήστε μεθοδικά και μείνετε εστιασμένοι στον στόχο σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved