Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

Ρύθμισε την εσωτερική σου πυξίδα σου προς το νησί της ηρεμίας και της γαλήνης!

Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

Ο Σεληνιακός κύκλος φτάνει σε δύο μέρες στο τέλος του. Μαζί του ολοκληρώνεται και μια περίοδος νέων γνώσεων και εμπειριών που τα κύματά τους αυτές τις ημέρες πότε θα ρίχνουν και πότε θα ανεβάζουν τη στάθμη του συναισθήματός σου. Το καράβι της ζωής σου πέρασε από πολλές θάλασσες, φουρτούνες αλλά και ανεξερεύνητα νησιά, χτυπήθηκε από τα κύματα, απελπίστηκε, πάλεψε αλλά τελικά κατάφερε να κρατήσει μια ισορροπία στη ρότα του και να σε οδηγήσει... safe back home.

Η θάλασσα της ψυχής σου αναζητεί την ηρεμία, πριν αρχίσει το νέο ταξίδι που προμηνύει η μεθαυριανή Νέα Σελήνη στην 28η μοίρα του Κριού. Διαλλείματα χαλάρωσης, σήμερα, θα αποτελέσουν άγκυρες ξεκούρασης, αγαλλίασης και ίασης. Ακόμη και λίγα ήσυχα λεπτά για να εκτιμήσεις το χρώμα του ουρανού, τους ήχους των πουλιών, την ευωδιά ενός λουλουδιού θα σε αναζωογονήσουν! Η μέρα είναι δική σου, για να ξαποστάσεις, να χαλαρώσεις, να αποφορτιστείς, να αναδιοργανωθείς και να πας με πιο έμπειρα μυαλά, αλλά και πιο ανάλαφρη καρδιά, στο νέο σου ταξίδι.

Δες το μέλλον σου λοιπόν με βλέμμα καθαρό, χαρούμενο και γεμάτο!

Η Style Time Μάσκα θεραπείας ματιών είναι ιδανική για την ανακούφιση των ματιών. Με κορδέλα που προσαρμόζεται στο επιθυμητό μέγεθος χρησιμοποιείται ζεστή ή παγωμένη και προσφέρει ανακούφιση και τόνωση.

styletime maska

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις την Style Time Μάσκα θεραπείας ματιών σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved