Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 19 Απριλίου

Μπορείς να διεκδικήσεις το... αδιανόητο ή να ρισκάρεις πέραν του δέοντος

Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 19 Απριλίου

Αίσθηση περιπέτειας

Με τον Άρη να δεσπόζει στους ουρανούς, αποκτά προτεραιότητα η επιχειρηματική δράση, με την γενική έννοια του όρου. Πρωτοβουλίες, νέα ξεκινήματα, ριψοκίνδυνες επιλογές, «πατέντες» κλπ είναι στην ημερήσια διάταξη, όσο και οι παντός είδους διεκδικήσεις. Κι εδώ είναι που ισχύει το γνωστό ρητό «ο τολμών νικά», αρκεί βέβαια οι αναζητήσεις σου να έχουν ένα –έστω και ελάχιστο- ποσοστό ρεαλισμού. Ξέρεις ότι το ρίσκο είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά αν τα παίζεις όλα σε μια ζαριά.

Από τη μια πλευρά, μπορείς να διεκδικήσεις το... αδιανόητο ή να ρισκάρεις πέραν του δέοντος, αιφνιδιάζοντας τους πάντες με τις επιδόσεις σου, από την άλλη όμως μπορεί να χάσεις τα πάντα από μια «ανόητη» κίνηση. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς κάπου στη μέση, επιλέγοντας μάλιστα δράσεις στις οποίες διαθέτεις μια άλφα εμπειρία.

Να θυμάσαι ακόμη, ότι ναι μεν όλα είναι πιθανά αλλά και τίποτα... μόνιμο!
Αν δηλαδή σημειώσεις μια σημαντική οικονομική επιτυχία, μην νομίσεις ότι «γύρισε η τύχη σου» και συνεχίσεις να την... προκαλείς, γιατί τελικά μπορεί να βρεθείς σε χειρότερη θέση από εκείνη που ξεκίνησες. Το σωστό θα ήταν να αποσυρθείς, διασφαλίζοντας τα κεκτημένα σου.

Αρκετά τονισμένη φαίνεται να είναι και η καταναλωτική σου διάθεση, αφού υποχωρούν οι δισταγμοί που σε έκαναν πιο προσεκτικό ή συντηρητικό στην διαχείριση των οικονομικών σου. Εδώ μάλιστα υπεισέρχονται και... ερωτικές προκλήσεις που μπορεί να σε κάνουν ακόμη πιο γαλαντόμο! Θα ήταν ίσως προτιμότερο να καρπωθείς εσύ τα... μπόνους (κεράσματα, δώρα κλπ) αλλά και η αίσθηση ότι προσφέρεις μπορεί να έχει πολύ θετικές συνέπειες στην ψυχολογία σου.
Είπαμε όμως, με μέτρο...

Πάντως, ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να δικτυωθείς και να προωθήσεις ιδέες ή προϊόντα, ενώ μπορεί να ωφεληθείς από συνεργασίες ή τη σύναψη μιας συμφωνίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved