Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/4 έως 17/4

Σελήνη στους Ιχθύες – Κατανοώ αυτό που άλλες φορές καταδιώκω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/4 έως 17/4

Λίγο πριν τη νέα της ανοιξιάτικη φάση, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 14/4 στις 11.12 το βράδυ.

Στις 15/4 πλέον στις 5.52 τα ξημερώματα, το τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 5.58 το τετράγωνο με τον Κρόνο, συνθέτουν μια μέρα που ως αργά το μεσημέρι προκαλεί απώλειες κυρίως οικονομικές. Προσοχή στα προσωπικά μας αντικείμενα αυτές τις ώρες αλλά και σε κάθε χρηματική συνδιαλλαγή μας, καθώς μπορεί να κάνουμε λάθος στις αγορές ή στις εκτιμήσεις μας.
Η συναισθηματική μας κατάσταση επίσης είναι ευάλωτη και είμαστε επιρρεπείς σε υπόγειες και αδιαφανείς κινήσεις.
Στις 1.51 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα εντείνει τη διαίσθηση, λειτουργούμε ενστικτωδώς χωρίς λογική αλλά οδηγούμαστε στο σωστό και γενικότερα ως το απόγευμα έχουμε καλλιτεχνική και δημιουργική διάθεση, τάσεις απόδρασης από προβλήματα και καθάρισμα του νου από προβληματισμούς.
Στις 5.09 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Άρη μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια πολύ εποικοδομητική δραστηριότητα, χωρίς πίεση και άγχος, απολαμβάνοντας να κάνουμε πολλές δραστηριότητες χαλαρά, ενώ η σεξουαλική επιθυμία κορυφώνεται αργά το βράδυ με έντονο τρόπο.

Αυτό συμβαίνει γιατί στις 16/4 μόλις 36 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας παθιάζει, μέσα σε ένα πέπλο λαγνείας, φαντασιώσεων και εσωτερικής διέγερσης.
Αυτή είναι και η τελευταία συνάντηση της Ιχθυακής Σελήνης με άλλον πλανήτη, ως τις 17/4 τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Κριό.
Η μέρα αυτή είναι ιδανική για να καταστρώσουμε σχέδια, να προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας, να ιεραρχήσουμε τις επιθυμίες μας και να προχωρήσουμε στην εφαρμογή τους με τη Σελήνη στη νέα της πλέον, δυναμική φάση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, χρειάζονται συγκέντρωση ώστε να καλύψουν την αμηχανία και να προστατευτούν από απώλειες και απροσεξίες. Είναι σημαντικό να αφοσιωθούν σε ένα σκοπό ή μια δραστηριότητα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βιώνουν ένα πολύ εποικοδομητικό διήμερο, δημιουργικό, παραγωγικό και άκρως αισθησιακό. Αντιλαμβάνονται πλήρως τη σωστή κατεύθυνση και οδεύουν προς αυτήν.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, έχουν μεγάλη ενέργεια και ψάχνουν να τη διοχετεύσουν κάπου χρήσιμα. Σχεδιάζουν με χειρουργική ακρίβεια τις κινήσεις τους και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή δράσης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved