Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/4 έως 14/4

Σελήνη στον Υδροχόο – Η επικοινωνιακή επιθυμία που ξέρει να αυτοσυντηρείται

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/4 έως 14/4

Με τη γενικότερη αίσθηση της ανάστασης και τη γεύση της πιο ξεχωριστής Κυριακής του χρόνου, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 12/4 στις 8.45 το βράδυ, επαναφέροντάς μας σιγά-σιγά στη γνώριμη καθημερινότητα.

Εν τω μεταξύ έχουμε γεμίσει τις ενεργειακές μας μπαταρίες άλλοι λίγο άλλοι πολύ και στις 11.08 το βράδυ το τρίγωνο με την Αφροδίτη που έχει περάσει στους Διδύμους, υπόσχεται ένα πολύ επικοινωνιακό και ευχάριστο βράδυ, αφιερωμένο σε φιλικές συναναστροφές και συνευρέσεις. Ακόμα και αν είμαστε μόνοι, απολαμβάνουμε να επικοινωνούμε με κάθε τρόπο, μέσα από το διαδίκτυο, τηλεφωνικώς, γραπτώς ή διαβάζοντας ένα βιβλίο.
Γενικά το βράδυ είναι διασκεδαστικό και πολύ κοινωνικό.

Στις 13/4 στις 3.58 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθάει όσους ξενυχτούν, να κάνουν χρήσιμες συνειδητοποιήσεις και να βάλουν σε τάξη σκέψεις και επιδιώξεις.
Στις 12.42 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη επηρεάζει από το πρωί, δημιουργώντας νευρικότητα έως αργά το μεσημέρι.
Νιώθουμε πολύ δραστήριοι σε όλα τα επίπεδα, αλλά υπάρχει μια ένταση που ψάχνει ευκαιρία να εκφραστεί. Για να αποφύγουμε διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα, θα πρέπει να αποφύγουμε να θέσουμε θέματα που ξέρουμε πως θα συναντήσουμε αντίσταση.
Στις 6.14 το απόγευμα η αντίθεση με τον Δία κλείνει την ημέρα με αισιοδοξία, υπερβολή και ζωτικότητα. Το βράδυ είναι πληθωρικό, ευχάριστο και ερωτικό.

Στις 14/4 στις 1.23 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ προσθέτει μια ευχάριστα αιφνιδιαστική νότα σε ότι κάνουμε.
Στις 1.32 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα εξίσου ευχάριστα, η επιστροφή στην καθημερινότητα δεν παραπονιέται και δεν δυσθυμεί, ενώ όσοι είναι ακόμα σε διακοπές, νιώθουν τυχεροί και απολαμβάνουν ως το απόγευμα μια πολύ όμορφη μέρα.
Στις 10.44 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα κάνει τη σκέψη μας γρήγορη, αποτελεσματική αλλά και ανυπόμονη, ενώ το βράδυ είναι ιδανικό για να λύσουμε θέματα που τυχόν έχουν προκύψει, αλλά και να επικοινωνήσουμε συζητώντας και ανταλλάσοντας σκέψεις και ιδέες, με σκοπό μια ικανοποιητική λύση.

Στις 11.12 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να δοκιμάσει τις αντοχές μας μέσα από τη κόντρα της με Αφροδίτη και Κρόνο που ακολουθεί, σαν αυστηρός εξεταστής χωρίς τάσεις επιείκειας.

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, βιώνουν υπερβολικά αυτό το διήμερο, νιώθουν ένταση που θέλουν να διοχετεύσουν κάπου, γίνονται απαιτητικοί και δεν συμβιβάζονται με το μέτριο.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί και Τοξότες, δεν χαλάνε τη διάθεσή τους για κανέναν και για τίποτα, αναζητούν ουσιαστικές επαφές, απολαμβάνουν την παρέα φίλων, είναι καλόβολοι και ιδιαίτερα δραστήριοι και επικοινωνιακοί.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι πολύ αποτελεσματικοί σε χειρωνακτικές εργασίες και σε διευθετήσεις πάσης φύσεως. Συγκεντρωμένοι και καθόλου παρορμητικοί, γίνονται οι ιδανικοί συνομιλητές και συμβουλάτορες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved