Οικονομικές προβλέψεις, από 13 έως 15 Απριλίου

Αρχίζεις να... μετράς πόσα σου λείπουν για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου

Οικονομικές προβλέψεις, από 13 έως 15 Απριλίου

Τα κεφάλια... μέσα!

Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η εορταστική περίοδος, το θετικό κλίμα αλλάζει κι εσύ αρχίζεις να... μετράς πόσα σου λείπουν για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.
Βέβαια, το πρώτο που καλείσαι να διασφαλίσεις είναι όλα αυτά που μπορεί να μπουν στο στόχαστρο επιτήδειων. Με την συνδρομή του εξαγώνου Άρη-Ποσειδώνα τα φαινόμενα κλοπής θα βρεθούν σε έξαρση, οπότε μην αμελήσεις να λάβεις τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.
Καλό είναι επίσης να ελέγξεις προσεκτικά τόσο την γνησιότητα, όσο και την νομιμότητα των ειδών που αγοράζεις, αφού το ίδιο... δυναμικά αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους τα φαινόμενα νοθείας και το λαθρεμπόριο.

Δεν είναι όμως μόνον αυτά...

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο (γίνεται την Τετάρτη) δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές, ούτε βέβαια για επενδυτικές ή αναπτυξιακές δράσεις. Αντίθετα, σε θέλει... πρόθυμο να καλύψεις υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα ή τουλάχιστον να περικόψεις δαπάνες, μπαίνοντας σε μια περίοδο λιτότητας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να αναζητήσεις βοήθειες και λύσεις από τους άλλους. Μια καλή συνεργασία, μπορεί να ακυρώσει τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες, από ατυχίες ή λανθασμένους χειρισμούς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved