Τα SOS της εβδομάδος, από 10 Απριλίου έως 16 Απριλίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 10 Απριλίου έως 16 Απριλίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 10/4 έως 16/4

Το επταήμερο ξεκινά με άριστους οιωνούς αλλά στην συνέχεια η δραστική παρουσία του Άρη, κάνει την ειρήνη μια... εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση! Γιατί τι άλλο να γράψει κανείς, όταν βλέπει τις διαδοχικές όψεις του (συμβατικές και «κρυφές») με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Ουρανό;
Συνεπώς, φαίνεται να αποκτούν προτεραιότητα οι αμυντικές ή επιθετικές κινήσεις ενάντια σε έξωθεν επιβουλές με τα αποτελέσματα να εξαρτώνται από τα αντανακλαστικά σου αλλά και το πόσο καλά προετοιμασμένος/η είσαι γι' αυτό.
Εσένα βέβαια μπορεί να σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το ότι μετά την Δευτέρα, στα «πόδια» του Άρη εμπλέκεται και η Αφροδίτη, κάτι που σηματοδοτεί ερωτικές περιπέτειες και... μπλεξίματα πρώτου μεγέθους. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα είναι πάντα για καλό.

Ας δούμε τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά.

Νωρίς το πρωί της Μ Παρασκευής 10/4, ο Ερμής συναντά τον Ήλιο στην 20η μοίρα του Κριού, ενισχύοντας την επικοινωνία σου με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους. Επιπλέον δεν θα λείψουν και κάποια «τυχερά», ενώ μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Γενικά, η όψη κρίνεται ως πολύ θετική, εξ αιτίας της εμπλοκής του αστρικού Δία.

Εφαρμογές: Επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Μια νέα αρχή. Συμβόλαιο, συμφωνία.
SOS: Άσκοπη περιπλάνηση, λόγια «του αέρα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς αλλά και Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/9 και 16/3 αντίστοιχα.

Το Μ Σάββατο, ο Ερμής συναντά την Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, προσδίδοντας στις λεπτομέρειες μια πρωτεύουσα σημασία. Καλό είναι λοιπόν να ελέγξεις προσεκτικά τον εξοπλισμό σου.

Εφαρμογές: Λεπτομερής εξέταση, αξιολόγηση. Ενασχόληση με την ψηφιακή τεχνολογία. Ειδίκευση, επιστημοσύνη. Διαδικτυακές εφαρμογές. Μια ιατρική επίσκεψη ή γνωμάτευση. Μικρογραφία, μινιατούρα. Αίτηση για δουλειά. Προμήθεια εξοπλισμού, μηχανική υποστήριξη.
SOS: Γραφειοκρατία, «κόλλημα». Έλλειψη μικρών αλλά λειτουργικών εξαρτημάτων. Προβλήματα στο διαδίκτυο. Υπερβολική κριτική.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς αλλά και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/3.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο Άρης σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Ταύρος-Ιχθύες, 8η μοίρα), ευνοώντας την διάδοση λαθραίων αλλά και... μικροβίων.
Επιπλέον, πρόσεξε τυχόν αλλοιώσεις σε τρόφιμα, που μπορεί να σου χαλάσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Όσο για το ποτό καλό είναι να μην «ξεφύγεις» αλλά αν δεις τα σκούρα, ο χορός θα σε βοηθήσει να... επανέλθεις! Υπάρχουν βέβαια και τα ποτά-μπόμπες, που δεν... συγχωρούν!

Εφαρμογές: Χορός, τραγούδι. Υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες. Καταπολέμηση μιας ασθένειας, αποτοξίνωση, απεντόμωση. Διερεύνηση παρασκηνιακών ή άνομων πράξεων. «Τον τσάκωσε στα πράσα». Αντικλεπτικά συστήματα. Εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων. Κολύμπι, ψάρεμα. Άντληση υδάτων, πότισμα.
SOS: Ασθένεια, ίωση. Τοξική προσβολή, δηλητηρίαση. Επιθέσεις από έντομα. Δολιότητα, πονηριά. Απιστία, προδοσία. Ναυάγιο, κίνδυνος πνιγμού. Προβλήματα με υγρά ή αέρια, διαρροή. Χρήση ουσιών με δυσάρεστες συνέπειες. Ξέσπασμα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/8 και 3/2 αντίστοιχα.

Τις πρώτες ώρες της Δευτέρας του Πάσχα, ο Ήλιος συναντά την Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, επισημαίνοντας ότι καλά είναι τα γλέντια αλλά κάποιος πρέπει να... συγυρίσει!

Εφαρμογές: Παροχή υπηρεσιών, εργασία. Ενασχόληση με επαγγελματικά θέματα. Οργάνωση, ταξινόμηση. Επιστημονικά ενδιαφέροντα. Ιατρική. Μικρόκοσμος. Ψηφιακή τεχνολογία, ρομποτική. Επαφές με στρατιωτικούς.
SOS: Ένα ιατρικό πρόβλημα. Έλλειψη συναισθήματος, μια υπερβολικά τεχνοκρατική αντίληψη. Γραφειοκρατία, «ψείρισμα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς αλλά και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/3.

Αργότερα, προς το βράδυ η Αφροδίτη τριγωνίζεται με την Δήμητρα (Δίδυμοι-Υδροχόος, 2η μοίρα), προάγοντας τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα.

Εφαρμογές: Κοινωνικές επαφές, γνωριμίες. Συμμετοχή σε εκδηλώσεις. Ενδιαφέροντα σχετικά με την μόδα και την ομορφιά. Οικονομική στήριξη από άλλους. Μια σχέση με σημαίνον άτομο. Προετοιμασία για γάμο. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορές αξεσουάρ.
SOS: Αποκλειστική ενασχόληση με τις ζωές των άλλων. Ναρκισσισμός, ματαιοδοξία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/12.

Ωστόσο, την ίδια ημέρα ο αστρικός Άρης τετραγωνίζεται με τον τροπικό Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), κάτι που μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα, εξ αιτίας της αντιπαράθεσης ανάμεσα στο «καλό» και το «κακό». Κι αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος, είναι προτιμότερο να μην εμπλακείς σε αυτήν την μάχη. Υπάρχουν βέβαια διαθέσιμα και τα καλά του... σεξ!

Εφαρμογές: Διερεύνηση, κατάδυση, σκάψιμο. Επιτυχής αντιμετώπιση ενός κινδύνου. Εξάρθρωση παράνομου κυκλώματος. Γκρέμισμα του παλιού και άχρηστου. Μια υπέρτατη σεξουαλική απόλαυση.
SOS: Υποχώρηση εδάφους, «άνοιξε η γη και τον κατάπιε». Υπονόμευση, τρομοκρατία. Βομβιστικές επιθέσεις. Σεξουαλική επίθεση. Μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους. Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/10.

Την Τρίτη, ο Άρης... επιμένει να σε παρενοχλεί! Αυτήν την φορά ως τροπικός σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 10η μοίρα), φέρνοντας σε στα πρόθυρα μιας καίριας ρήξης. Αναζήτησε λοιπόν έγκαιρα τις δέουσες συμβιβαστικές λύσεις και... προσοχή στο δρόμο!

Εφαρμογές: Στρατηγική, αμοιβαία υποχώρηση. Κατασκευαστικές εργασίες.
SOS: Δράση σε κακό timing. Σύγκρουση, ρήξη. Ένα σοβαρό ατύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/5 και 26/11 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, η ειρήνη σου μπαίνει σε μια ακόμη δοκιμασία, καθώς ο αστρικός Άρης συναντά τον τροπικό Ουρανό στην 16η μοίρα του Κριού. Εδώ καλείσαι να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και ενδεχόμενους κινδύνους από πτώσεις ή ιπτάμενα αντικείμενα.

Εφαρμογές: Ένας επιτυχής αιφνιδιασμός. Μια συμφέρουσα δραστική αλλαγή. Αεραθλητισμός, extreme sports. Αεροπορικές ασκήσεις ή επιδείξεις. Ακτίνες λέηζερ.
SOS: Μια απότομη, όσο και δυσάρεστη ανατροπή, «κεραυνός εν αιθρία». Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Ανταρσία. Ακρότητες, σφαγές. Αερομαχία, βομβαρδισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Την ίδια ημέρα τα συναισθήματα σου αλλά και τα οικονομικά σου μπορεί να συμπιεστούν εξ αιτίας της αντίθεσης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο. Καιρός για δίαιτα και... λιτότητα, λοιπόν!

Εφαρμογές: Πνεύμα λιτότητας. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Εκπλήρωση μιας σημαντικής υποχρέωσης. Δημόσιες σχέσεις. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Οριοθέτηση μιας σχέσης. Δίαιτα.
SOS: Οικονομική απώλεια, στρίμωγμα, φτώχια. Μια «μπλεγμένη» σχέση. Στενοχώρια, θλίψη. Συναισθηματικό αδιέξοδο, χωρισμός. Διατροφικοί περιορισμοί, έλλειψη αγαθών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Τοξότες, Αιγόκερους αλλά και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/11.

Την Πέμπτη, η αστρική Αφροδίτη συναντά τον τροπικό Άρη στην 11η μοίρα του Ταύρου, δρομολογώντας έντονες ή παθιασμένες καταστάσεις και -φυσικά- ερωτικά μπλεξίματα!

Εφαρμογές: Έντονος τρόπος ζωής. Πάθος, έμφαση. Ερωτικό παιχνίδι, κατάκτηση. Μια δυνατή ερωτική εμπειρία.
SOS: Απιστία. Σεξουαλική παρενόχληση, βία. Φανατισμός, αδιαλλαξία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς και Τοξότες.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής τετραγωνίζεται με την Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 3η μοίρα), διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προώθηση του έργου σου.

Εφαρμογές: Δικτύωση, προώθηση. Διαφήμιση. Μια σημαντική συμφωνία. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου.
SOS: «Λόγια του αέρα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/3, 30/6 και 31/12 αντίστοιχα.

Καλή Ανάσταση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved