Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8/4 έως 10/4

Δέξου τα δώρα των θεών

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8/4 έως 10/4

Όταν ο Δίας γίνεται χορηγός σου, τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Σίγουρα έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που στριμωγμένος από την ανάγκη τα έβλεπες όλα μαύρα. Ζητούσες βοήθεια μα αυτή δεν ερχόταν από πουθενά κι έμενες να παλεύεις μόνος σου με τα θηρία. Χόρτασες από κούφιες υποσχέσεις, από «θα», που χάνονταν πριν την εκπλήρωση τους. Κουράστηκες να ελπίζεις.
Συνήθισες να μην εισακούεσαι κι έχασες την πίστη σου στους ανθρώπους.

Έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που ένοιωσες καταδικασμένος στο μαρτύριο του Ταντάλου, να βρίσκεσαι σε στρωμένο τραπέζι με όλα τα καλά αλλά μόλις άπλωνες το χέρι σου αυτά εξαφανίζονταν. Κι απορούσες, αν είχες κάνει κάτι που θύμωσε τόσο τους θεούς σου.
Συνήθισες να υποφέρεις και με τον καιρό ξέχασες να πιστεύεις σε αυτούς.

Αλλά έχει η ζωή γυρίσματα...
Θες από μια αίσθηση δικαίου, θες από ένα απλό καπρίτσιο της μοίρας, αυτές τις μέρες οι ουρανοί ανοίγουν για να σου προσφέρουν πολλά από αυτά που στερήθηκες, πολλά από αυτά που κουράστηκες να ζητάς από «κωφούς».
Ακόμη κι αν είσαι γραμμένος σε κάποιο «μαυροπίνακα», ήρθε η ώρα να σβηστεί το όνομα σου.

Ζήτα και θα σου δοθεί!

Όχι το σύμπαν δεν παίζει με την απελπισία σου, δεν σε γελούν τα μάτια σου. Έχεις άστρο, αφέσου λοιπόν στη λάμψη του κι ακολούθησε τον δρόμο που σου δείχνει.
Όπως άλλοτε πάσχιζες και δεν σου «έβγαινε» τίποτα, έτσι τώρα με ελάχιστη ή και καμία προσπάθεια, παίρνεις ότι σου αξίζει κι ακόμη παραπάνω.
Και δεν σου γράφω ούτε για πνευματικούς δρόμους, ούτε για την ηθική δικαίωση σου.
Αυτός ο Δίας, ο λεοντόκαρδος, θέλει να σου δώσει ό, τι ζυγίζεται, μετριέται και αποτιμάται σε χρυσό. Για τα υπόλοιπα φροντίζουν άλλοι, αν το θες κι εσύ φυσικά.

Γι' αυτό μην χάσεις την ευκαιρία σου και μην το κουράζεις. Δέξου τα δώρα σου το ίδιο πρόθυμα, όπως αποδέχτηκες τα βάσανα σου. Ήρθε η μέρα της πληρωμής σου.

Κι αν θες να ευχαριστήσεις πιότερο θεούς κι ανθρώπους, τότε μοιράσου την ευτυχία σου και μην την κρατάς μόνον για σένα. Το σύμπαν βλέπει και ακούει κι όταν θα σημάνει η επόμενη συμφωνία της χαράς, θα σου έχει ήδη κλείσει μια θέση στο πάνθεον των πρωταγωνιστών της.

Φρόντισε βέβαια να μην αναλωθείς μόνον σε πανηγυρισμούς, γιατί καλές είναι οι γιορτές κι οι χάρες αλλά ακόμα καλύτερες είναι εκείνες οι στιγμές που βάζεις τα θεμέλια ενός μελλοντικού θριάμβου σου. Ξεκίνα λοιπόν τώρα ότι είναι να κάνεις και μην το αναβάλλεις. Τέτοια εύνοια θα αργήσεις να ξαναβρείς!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved