Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/4 έως 10/4

Σελήνη στον Τοξότη – Σκεφτόμαστε λιγότερο και αισθανόμαστε περισσότερο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/4 έως 10/4

Στην καρδιά της Μεγάλης Εβδομάδας η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 8/4 στις 8.08 το πρωί, υπενθυμίζοντας το βάρος που αισθανόμαστε και κυμαίνεται σε μεγάλο εύρος.
Η σύνοδος με τον Κρόνο στις 4.30 το μεσημέρι είναι η όψη που χαρακτηρίζει μια μελαγχολική μέρα, στην οποία μας σώζει μόνο η συνέπεια και η χειρωνακτική εργασία.
Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μας κάνει να ξεχνάμε τις θλιβερές σκέψεις και τις ανησυχίες μας.

Στις 9/4 μόλις 37 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δυσκολεύει τα πράγματα, εφόσον γινόμαστε αλλοπρόσαλλοι, δεν βρίσκουμε διέξοδο και το βράδυ χάνεται σε σκόρπιες και απεγνωσμένες κινήσεις και απόπειρες.
Το πρωί της Μ. Πέμπτης το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο, αρχίζοντας από το τρίγωνο με τον Δία στις 7.48, ο οποίος βρίσκεται σε στάση και ετοιμάζεται για τη γενναιόδωρη ευθεία φορά του.
Η μέρα ανοίγει ευχάριστα ειδικά για όσους ταξιδεύουν, απολαμβάνοντας ένα όμορφο ταξίδι, ενώ μια διάχυτη εύνοια μας συνοδεύει και λειτουργεί ευεργετικά σε ότι επιδιώκουμε.
Στις 3.17 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 7.40 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ερμή και στις 8.42 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ήλιο, αποτελούν μια αλυσίδα διάσωσης του νου μας, ο οποίος λειτουργεί με εξαιρετικό τρόπο.
Η μέρα ως το βράδυ προσφέρεται για συζητήσεις, συλλογή πληροφοριών, ανταλλαγή απόψεων, έρευνα, μετακινήσεις, έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών, μέσα σε μια αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση.
Φιλοσοφικοί στοχασμοί, χιούμορ, ευδιαθεσία και τάση για αλλαγές επικρατούν σε μια μέρα που ακόμα και στις προσωπικές μας δυσκολίες αντλούμε δύναμη.

Στις 10/4 στις 3.47 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και μαζί της θα περιφερθεί ο Επιτάφιος, θα ανακοινωθεί η ανάσταση και θα γιορταστεί η Κυριακή του Πάσχα κατά συνείδηση του καθενός.

Ιχθύες και Παρθένοι, χρειάζονται προσπάθεια για να μπορέσουν να χαμογελάσουν έστω και στιγμιαία σε ένα δύσκολο διήμερο στο οποίο χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία.

Δίδυμοι και Τοξότες, επεξεργάζονται τα μαθήματα που παίρνουν στις 8/4 και στις 9/4 πράττουν αιφνίδια και αποτελεσματικά.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, σχεδιάζουν τα ταξίδια τους και την αναψυχή τους, αφήνουν στην άκρη τους προβληματισμούς και επιδιώκουν ξεκούραση και αποχή από προβλήματα.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, σε πιο κατανυκτική διάθεση, συλλογίζονται και ταλαντεύονται ανάμεσα στο ιδανικό και στο εφικτό και προσαρμόζονται σε ότι κάτσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved