Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4/4 έως 7/4

Σου αξίζει ένας καλύτερος κόσμος!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4/4 έως 7/4

Αυτές τις ημέρες καλείσαι να ελιχθείς ανάμεσα σε ανατροπές, μηδενισμούς και ακρότητες. Για μια ακόμη φορά... έρχονται οι Ουρανοπλουτωναίοι, ενισχυμένοι μάλιστα από μια Σεληνιακή έκλειψη, που εκτός από το θυμικό σου δείχνει ικανή να ταράξει συθέμελα τις ισορροπίες σου, σε ένα από τα αιώνια θέματα σου: Τις σχέσεις σου!

Και ξέροντας ότι οι ακραίες καταστάσεις έχουν και ακραία αποτελέσματα, μπορεί να φοβάσαι γι' αυτά που μπορεί να σου ξημερώσουν. Ξεχνάς όμως την δική σου δύναμη, που περιμένει κι αυτή τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα την εξωθήσουν να εκφραστεί.

Ίσως να πιστεύεις ότι δεν είσαι ικανός για κάποια πράγματα, ότι δεν θα απαλλαγείς ποτέ από τα βάρη σου και τα βασανάκια σου.
Ότι είσαι ένα αδύναμο ανθρωπάκι.

Το ίδιο μπορεί να πιστεύει και μια μάνα μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να υπερασπίσει το μικρό της. Σπίθες βγάζουν τα μάτια της, μεταμορφώνεται με μιας από άγγελο σε δαίμονα κι όλοι απορούν: Μα που βρήκε τέτοια δύναμη;

Ίσως πάλι να ανησυχείς ότι θα χάσεις τη βολή σου, έστω κι αν αυτή σε δένει με αλυσίδες. Σε δένει κόμπο με την μετριότητα, σε κάνει να απεύχεσαι κάθε δοκιμασία, κάθε «περιπέτεια». Σε κάνει έναν προβλέψιμο «ραγιά».

Μα ξέρεις πως όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ο κάθε ραγιάς έγινε θύελλα και κεραυνός συντρίβοντας τα δεσμά του.
Και μια τέτοια ώρα πλησιάζει ξανά. Η ώρα που θα διαψεύσεις τις προβλέψεις και θα αφήσεις για πάντα πίσω σου τον υποταγμένο εαυτό σου!

Ναι, κάποιες από τις προκλήσεις που θα συναντήσεις μπορεί να δείχνουν υπεράνω των δυνάμεων σου. Ναι, οι «κακοί» είναι εδώ, το ίδιο όμως κι εσύ.
Έχεις στην διάθεση σου ανίκητα υπερόπλα, την πνευματικότητα σου και την αγάπη σου, που πολλαπλασιάζουν την δύναμη σου σαν τα ψωμιά και τα ψάρια της «Επί του όρους ομιλίας».
Έχεις ακόμη κι εκείνο το Σωκρατικό «δαιμόνιο», που σε κάνει τόσο ξεχωριστό και τόσο ελεύθερο από την μιζέρια. Άκουσε το!

Έχεις κατακτήσει εδώ και καιρό το δικαίωμα στο θαύμα κι ας μην το γνωρίζεις. Έχεις γεννηθεί με το θαύμα ζυμωμένο στην ψυχή σου.

Στην πραγματικότητα μόνον ο φόβος σου μπορεί να σε νικήσει, ένας φόβος που βρίσκει πολλά πατήματα στην λογική σου και σε έχει αποκλείσει από τα δικαιώματα σου.
Γι' αυτό λοιπόν μην διστάσεις και μην λιγοψυχίσεις. Ήρθε η στιγμή να δοξαστείς.

Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς μπορεί να ακούσεις να σημαίνουν οι καμπάνες του συναγερμού, μα και της ανάστασης σου. Να έχεις εμπιστοσύνη σε σένα και στις κρυμμένες δυνατότητες σου. Να αποκαλύψεις την ανώτερη φύση σου, να μεταλάβεις την πίστη σου για έναν καλύτερο κόσμο, αυτόν που σου αξίζει!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved