Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/4 έως 5/4

Σελήνη στον Ζυγό - Η έκλειψη της εσωτερικής μας πυράκτωσης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/4 έως 5/4

Ένα διήμερο στο οποίο συντελείται μια τρικυμιώδης συναισθηματικά έκλειψη είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Ζυγό σήμερα 3/4 στις 10.08 το πρωί.
Η μέρα ξεκινά αυτάρεσκα και ναρκισσιστικά με ιδιαίτερη έμφαση σε κάτι που θέλουμε να κάνουμε, να πετύχουμε ή να ασχοληθούμε.
Είναι ιδανική μέρα για μια οποιαδήποτε αλλαγή είτε πρόκειται για ένα τατουάζ στο σώμα μας, είτε για τη μετακίνηση της τραπεζαρίας μας, είτε για την αναθεώρηση μιας σχέσης ή επαφής.
Στις 7.24 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει τη συγκατάθεσή του στις επιδιώξεις μας, απαλλάσσοντάς μας από την παρορμητική τους χροιά.
Το βράδυ μπορεί να υπάρξουν πολλές συζητήσεις και έντονη επικοινωνία με ευέξαπτες τάσεις και εκνευρισμό, καθώς προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Ξαφνικά νέα και ειδήσεις μπορεί να προκύψουν και όλα αυτά γιατί στις 4/4 πλέον, μόλις 57 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ερμή ανακοινώνει γεγονότα και βάζει βάσεις για νέες κατευθύνσεις.
Στις 11.32 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία είναι μια διφορούμενη όψη, η οποία μας προετοιμάζει για τη διόγκωση όσων μας συμβαίνουν.
Επέκταση, υπερβολή, ενθουσιασμός, επανάσταση επικρατούν μέσα μας και κάθε τι καλό ή κακό αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις. Ωστόσο δεν παύει να είναι μια αισιόδοξη και τυχερή όψη που δίνει ώθηση και λειτουργεί και προστατευτικά.
Στις 3.06 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της Πανσελήνου και της έκλειψης.
Στις 5.18 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 6.58 η αντίθεση με τον Ουρανό, εξάπτουν τις επιθυμίες και τα συναισθήματα, γινόμαστε σαρωτικοί, τα γεγονότα τρέχουν ως το βράδυ με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ η ψυχραιμία λείπει και δίνει τη θέση της στο πάθος και την εμμονή.
Εκρηκτικό το βράδυ, παθιασμένο, ερωτικό, αιφνίδιο, αποκαλυπτικό, αλλά και λυτρωτικό. Προσοχή σε όλες μας τις κινήσεις και τις συμπεριφορές γιατί το απρόοπτο περιμένει στη γωνία να μας αιφνιδιάσει.

Στις 5/4 η Σελήνη περνάει σε κενό πορείας, η Κυριακή μας βρίσκει μουδιασμένους και μας αφήνει να τη ζήσουμε σκεφτόμενοι τα συμβάντα και τις αλλαγές που ακόμα θέλουμε να βιώσουμε. Οι συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα είναι ιδανική επιδίωξη αυτή τη μέρα.
Στις 10.05 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για να μας υπενθυμίσει πως χρωστάμε ακόμα στα πάθη μας και πρέπει να καταβάλλουμε ένα ποσό.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βιώνουν έντονες στιγμές, μεταβαίνουν εύκολα από τη χαρά στη λύπη, αιφνιδιάζονται, αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να διατηρηθούν ψύχραιμοι για δικό τους καλό.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες είναι οι ευνοημένοι των ημερών, ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά τους, έχουν εύνοια και αυτοπεποίθηση, αλλά καλό θα ήταν να μετριάσουν την υπερβολή.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι, είναι απαραίτητο να αποβάλλουν κάθε εξοντωτική ανάμνηση ή επαφή, να κοιτάξουν την υγεία και την ψυχολογία τους και να ξεφύγουν από συνήθειες που δεν τους κάνουν καλό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved