Οικονομικές προβλέψεις, από 2/4 έως 5/4

Τύχη, χρήματα αλλά πρώτα η κάλυψη υποχρεώσεων!

Οικονομικές προβλέψεις, από 2/4 έως 5/4

Λεφτά... υπάρχουν!

Οι συνθήκες σε ευνοούν κι αν σου τύχει μια ευκαιρία, μην την χάσεις. Ο Δίας βελτιώνει την ψυχολογία σου και πριμοδοτεί τόσο τις επενδυτικές κινήσεις, όσο και τις αγορές ποικίλων ειδών, με μόνο... αστερίσκο τις αχρείαστες σπατάλες.
Ακόμη μπορεί να συμβάλλει σε υποστηρίξεις και βοήθειες από ισχυρά πρόσωπα, γι' αυτό αν έχεις κάποιο σημαντικό αίτημα καλό είναι να το υποβάλλεις άμεσα.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Ανάλογα αναπτυξιακό είναι το κλίμα για θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου. Ο Χείρων που είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος, έχει... κέφια και μπορεί να σε προικίσει με οικογενειακές παροχές ή παλαιά αντικείμενα αξίας. Όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση «ντύνει, στολίζει και νοικοκυρεύει»!
Αλλά κι εσύ μην διστάσεις να προμηθευτείς οικιακά είδη, να ρυθμίσεις περιουσιακά ζητήματα ή να μεριμνήσεις για την αποθήκευση-συντήρηση τροφίμων, ποτών, γλυκών κλπ.

Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε θέλει πρόθυμο να καλύψεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου, ενώ «απαιτεί» τυπικότητα στις συναλλαγές σου. Πρόσεξε ακόμη μήπως φορτωθείς οικονομικές ευθύνες άλλων, την ίδια στιγμή που εκείνοι θα... κααάθονται!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved