Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/3 έως 29/3

Σελήνη στον Καρκίνο - Θάρρος είναι η τέχνη να φοβάσαι χωρίς να το δείχνεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/3 έως 29/3

Ο συναισθηματισμός υπερχειλίζεται σε ένα διήμερο εσωτερικής αναστάτωσης, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 26/3 στις 9.46 το βράδυ.

Στις 27/3 στις 9.42 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο μας ξυπνά με βαριά διάθεση, νιώθουμε προβληματισμένοι, πως κανείς δεν μας καταλαβαίνει, λυπούμαστε και θυμώνουμε συνάμα και η παρόρμηση είναι αυτή που μας κυριεύει ολοκληρωτικά.
Οι απερίσκεπτες ενέργειες αρχίζουν να τιθασεύονται από 1.34 και μετά με το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα να μας γαληνεύει και να μας δίνει διέξοδο σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές ενασχολήσεις, έμπνευση στον γραπτό λόγο και φιλεύσπλαχνα συναισθήματα. Ιδανικό διάστημα ως αργά το απόγευμα για οποιαδήποτε φιλανθρωπική κίνηση και προσφορά.
Στις 9.29 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί εντελώς ερωτική διάθεση, ανακινεί σεξουαλικά ένστικτα και τάσεις για γαστρονομικές και όχι μόνο απολαύσεις. Βράδυ που το διασκεδάζουμε όπως και όσο μπορούμε.

Στις 28/3 πλέον στις 3.13 μετά τα μεσάνυχτα και λίγο αργότερα στις 4.08 η αντίθεση με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορούν να μεταμορφώσουν το προηγούμενο βράδυ σε μια παθιασμένη εμμονή, που προσδιορίζεται στην ανάγκη μας για επιβεβαίωση.
Όλη η μέρα έως το απόγευμα προσφέρεται για σπιτικές ασχολίες και συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, αποφεύγοντας να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε ό, τι και αν αφορούν, από μια αγορά έως προσπάθεια αποκατάστασης μιας επαφής.
Στις 11.53 τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ερμή μας κάνει να λειτουργούμε ξάστερα από το απόγευμα και μετά, εκφράζοντας όμορφες ιδέες ενώ δίνουμε λύσεις που βοηθάνε στην ευχάριστη ροή του Σαββατόβραδου .

Στις 29/3 στις 5.49 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Άρη που συμβαίνει και με την αλλαγή της ώρας, μεγαλώνει μαζί με την ημέρα και την απερισκεψία μας, αλλά ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ εφόσον στις 8.48 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα με διαθέσεις εποικοδομητικής εκτόνωσης.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βρίσκονται σε διαρκή διέγερση, κάτι αναζητούν, κάνουν σχέδια και επιμένουν σε δυνατές στιγμές. Ωστόσο θα πρέπει να κάνουν κάτι με την υπερβολική τους παρόρμηση που τους φέρνει απογοήτευση αν δεν λάβουν αυτό που θέλουν.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, απολαμβάνουν ένα ρομαντικό, ερωτικό και ενίοτε συγκινητικό διήμερο γεμάτο ευαισθησία. Ευκαιρία να τσεκάρουν προθέσεις στις προσωπικές τους σχέσεις και να προσφέρουν αγάπη σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες αισθάνονται ισορροπία και ευεξία, η δράση τους είναι ενθουσιώδης αλλά όχι απερίσκεπτη και αναζητούν την παρέα φιλικών προσώπων για να εκφραστούν και να κοινωνικοποιηθούν έντονα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved