Μπορεί να τυφλωθείς αν βλέπεις όλες τις ημέρες ίδιες!

Σαν πουλί πετάς, τον ανοιξιάτικο αέρα χαιρετάς αλλά μετά τη δύση του ηλίου τη ζεστή σου φωλιά λησμονάς!

Μπορεί να τυφλωθείς αν βλέπεις όλες τις ημέρες ίδιες!

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους να δίνει έμφαση σε μηνύματα, επαφές και τετ-α-τετ. Η sportive, αέρινη και αεικίνητη φύση της ευνοεί να φορέσεις τα αθλητικά σου, να περπατήσεις, να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να επισκεφτείς όποιο μέρος σου κατέβει στο μυαλό! Non-stop δραστηριότητα, πράγμα καλό, που θα σε κάνει να εκτονωθείς, να αλλάξεις παραστάσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να φλερτάρεις! Συγχρόνως, ερωτικά ζουζουνίσματα, παιχνιδίσματα και σκιρτήματα όλο κέφι και σπιρτάδα ομορφαίνουν τη μέρα και τη διάθεσή σου.

Το βράδυ όμως η Σελήνη εισέρχεται στον υδάτινο, εσωτερικό και ήσυχο Καρκίνο και πλέον δεν θα έχεις διάθεση... από κανάρα σε κανάρα να γυρίζεις αλλά να βρεθείς στην αγκαλιά της οικογένειας, στο γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον σου, με τους δικούς σου ανθρώπους που σε ξέρουν και σε αγαπάνε! Γιατί, καλές οι νέες γνωριμίες, οι υποσχέσεις από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε γοητεύσουν και η λαχτάρα να χτυπήσει η καρδιά σου πιο δυνατά, η οικειότητα όμως είναι η πηγή δύναμης στη ζωή σου και η συνήθεια ο πιο γνώριμος τρόπος για να είσαι πραγματικά χαλαρός και ήρεμος σε έναν κόσμο που μπορεί να... ταράξει τον κόσμο σου, κανείς όμως δεν σου υπόσχεται ότι θα το κάνει για καλό!

Αντιθέσεις στη διάθεση και τις προθέσεις σου που πρέπει να αντιμετωπίσεις με χαμόγελο! Φρόντισε λοιπόν αυτό να είναι φωτεινό και υγιές!

Ένα Liposan® Fruity Shine Φράουλα είναι ότι χρειάζεσαι! Η πρωτοποριακή σύνθεσή του με εκχυλίσματα φρούτου και χρωμοσφαιρίδια λάμψης συνδυάζει ενυδάτωση που διαρκεί με ένα συναρπαστικό χρώμα φρούτου, προσφέροντας ελαφρύ gloss χρώμα σε λεία και απαλά χείλη. Προσφέρει απολαυστική φρουτένια γεύση και απαλή φροντίδα που διαρκεί, για νεανικά, όμορφα χείλη.

liposan-fruity-sprakle 1

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Liposan® Fruity Shine Φράουλα σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved