Οικονομικές προβλέψεις, από 26 έως 29 Μαρτίου

Από την Παρασκευή και με τις... ευλογίες του Δία το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο

Οικονομικές προβλέψεις, από 26 έως 29 Μαρτίου

Φως στο τούνελ

Μέχρι και την Πέμπτη, οι συνθήκες παραπέμπουν κυρίως στην κάλυψη υποχρεώσεων, χωρίς να αποκλείονται και κάποια έκτακτα έξοδα. Σε αυτό το πνεύμα θα κινηθούν και οι συναλλαγές σου για κληρονομικά-περιουσιακά ζητήματα και ρυθμίσεις χρεών.

Επιπλέον, οι σχετικά δύσκολες «κρυφές» όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, παραπέμπουν στην αντιμετώπιση θεμάτων αισθητικής και καθαριότητας με έμφαση στα δερματικά προβλήματα. Εδώ θα πρέπει να προσέξεις μήπως κάποια προϊόντα δεν είναι κατάλληλα για την περίπτωση σου.
Ανάλογη προσοχή οφείλεις να επιδείξεις και στις υπόλοιπες αγορές σου, φροντίζοντας τουλάχιστον να έχεις το δικαίωμα αλλαγής.

*Το ζώδιο, η θέση και οι όψεις της Σελήνης, της Αφροδίτης, του Άρη και των άλλων πλανητών την ώρα της γέννησής σου ενώθηκαν σε έναν αστρολογικό χορό και δημιούργησαν το δικό σου μοναδικό ωροσκόπιο ή αλλιώς τον γενέθλιο χάρτη σου*

Από την Παρασκευή όμως, με τις... ευλογίες του Δία το κλίμα αλλάζει και μπορείς άφοβα να προχωρήσεις σε επενδυτικές κινήσεις ή σημαντικές αγορές. Μάλιστα, αν ανήκεις στους... πολύ τυχερούς θα καρπωθείς τα οφέλη αυτής της εύνοιας, χωρίς να χρειαστεί να... κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι! Αλλά κι αν ακόμη οι ευκολίες σου δεν είναι τόσο εντυπωσιακές, μπορεί να λάβεις βοήθειες, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.
Βέβαια, καλό είναι να μην βιαστείς να σπαταλήσεις το πλεονέκτημα σου με άσκοπες αγορές, επιπολαιότητες ή κινήσεις εντυπωσιασμού. Μπορείς να διατηρήσεις την αρχοντιά σου, χωρίς να συμπεριφερθείς σαν νεόπλουτος...

Αντίστοιχα καλά είναι τα πράγματα και για τους επαγγελματίες, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα συμβάλλει σε μια αυξημένη καταναλωτική διάθεση του κοινού, είτε πρόκειται για την διασκέδαση του, είτε για ποικίλες αγορές, ακόμη και «δυσπρόσιτων» οικονομικά ειδών πολυτελείας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved