Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 25 Μαρτίου

Η κεντρική ιδέα των ημερών είναι η ρύθμιση, αναβίωση και αξιοποίηση δράσεων του παρελθόντος...

Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 25 Μαρτίου

Υποθέσεις του παρελθόντος

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα δίνει προτεραιότητα σε οικονομικές δραστηριότητες, που έχουν σχέση κυρίως με το σπίτι (προμήθεια οικιακού εξοπλισμού, αναδιάταξη χώρου, επιμέλεια για αποθήκες ή κάβες κλπ), όπως επίσης με παλαιά-παραδοσιακά αντικείμενα. Μπορεί επίσης να βρεις κάτι... κρυμμένο με υλική ή συναισθηματική αξία ή απλά να ξεκινήσεις την δημιουργία μιας συλλογής αντικειμένων.

Ακόμη, επειδή αναμένεται η επανάληψη κάποιων γεγονότων, μπορεί να ωφεληθείς, αν αξιοποιήσεις το... μνημονικό σου!

*Τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σου μπορείς να τα βρεις εδώ*

Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι... ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να βάλεις σε μια τάξη τις υποθέσεις σου ή να καλύψεις μια σημαντική υποχρέωση. Εδώ θα μετρήσουν τόσο η πείρα σου, όσο και η προνοητικότητα σου αλλά σίγουρα και το τι έχεις πράξει στο παρελθόν. Αν δηλαδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, ίσως να ταλαιπωρηθείς περισσότερο. Μπορείς ακόμη να προχωρήσεις σε μια σημαντική πώληση ή –αν είσαι επαγγελματίας- να «ξεφορτωθείς» στοκαρισμένο εμπόρευμα.
Ωστόσο οι συνθήκες δεν ευνοούν ούτε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ούτε τις σημαντικές αγορές.
Πάντως, επειδή τόσο ο Χείρωνας, όσο και ο Κρόνος σχετίζονται με δράσεις του παρελθόντος, η κεντρική ιδέα των ημερών φαίνεται να είναι η ρύθμιση (και αναβίωση) τους.

Όσον αφορά στις γενικότερες εξελίξεις (χρηματιστήριο, νομισματικές ισοτιμίες, τιμές αγαθών κλπ), η επερχόμενη ενεργοποίηση του Ουρανού και του Πλούτωνα (την Τετάρτη και την Πέμπτη), ίσως επιφέρει σημαντικές μετακινήσεις κεφαλαίων και αναταράξεις στο υπάρχον καθεστώς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved