Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/3 έως 24/3

Διορθώνοντας το παρελθόν σου, αλλάζεις και το μέλλον σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/3 έως 24/3

Στον απόηχο της έκλειψης ο Χείρωνας στολίζει το άρμα του για να σε επισκεφτεί.
Θέλει να σου θυμίσει πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που περιμένουν μια τέτοια ευκαιρία για να ξαναβγούν στο φως.

Θα έχεις λοιπόν όλο το χρόνο δικό σου για να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές από τα παλιά, να πιάσεις στα χέρια σου κιτρινισμένα γράμματα ή αντικείμενα βαπτισμένα στην ενέργεια των δικών σου ανθρώπων, των δικών σου βιωμάτων.
Να περιπλανηθείς σε χώρους που σφραγίστηκαν από τα παιχνίδια σου και τους έρωτες σου. Να ανατρέξεις στην αφετηρία σου, την πηγή όλων των ευχάριστων και των δυσάρεστων που σε έκαναν να νοιώσεις ζωντανός. Να ανοίξεις την πόρτα του μυστικού σου δωματίου. Και να συγκινηθείς....

Να δακρύσεις για τις λέξεις και τα συναισθήματα που ο χρόνος τύλιξε σε παπύρους και περγαμηνές, μα δεν έχασαν την ανεκτίμητη αξία τους, όπως ένας παλιός καλός φίλος ή ένα παλιό καλό κρασί.

Μπορείς ακόμη να αφεθείς σε μαγικές διηγήσεις που μοιάζουν με παραμύθι αλλά ίσως και να μην είναι. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος...

Να ταξιδέψεις σε πολιτισμούς που χάθηκαν από προσώπου γης αλλά άφησαν παντού το αποτύπωμα τους. Οι κατακτήσεις τους σε ακολουθούν μέχρι σήμερα και πίστεψε με έχεις πολλά ακόμη να μάθεις γι' αυτούς.

Είναι πάλι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με τον χώρο σου, να αφουγκραστείς τις γωνιές του, να κάνεις σχέδια για την αναμόρφωσή του. Κι ο Χείρωνας μπορεί να σε ανταμείψει με κάτι που θεωρούσες χαμένο.

*Τ’ άστρα του ουρανού έχουν γράψει τα μηνύματα που προορίζονται μόνο για σένα. Διάβασέ τα και κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τους άλλους*

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αδράνειας ή εσωστρέφειας ή σε σημείο που το σήμερα να σου φαίνεται φτωχό, τότε σίγουρα όλα αυτά θα σου αφήσουν μια γλυκιά αίσθηση και επιπλέον θα σε ενδυναμώσουν. Όταν το παρόν δείχνει αδιέξοδο, τότε το παρελθόν δεν είναι μόνον καταφύγιο αλλά και ο δρόμος της αναβάπτισης σου.
Καν' το λοιπόν όπως ένας αρχαιολόγος επαναφέρει στη ζωή χαμένες πολιτείες. Όπως ένας καλλιτέχνης που στέρφος από έμπνευση, την αναζητά στις μεγάλες αποθήκες του ασυνείδητου και της Ιστορίας. Ή όπως κάποιοι αρματωμένοι με την δύναμη της παράδοσης δεν αφήνουν τις μνήμες να ξεθωριάσουν.
Καν' το όπως οι παλαιοί...

Αν όμως φουριόζος κι ορεξάτος βιάζεσαι να φύγεις προς τα εμπρός, μπορεί να σκεφτείς: Τι χρειάζονται όλα αυτά; Δεν εμποδίζουν, δεν ακυρώνουν την πρόοδο σου; Δεν σε εγκλωβίζουν σε μια μάταιη αναπόληση; Δεν αποδυναμώνουν την αποφασιστικότητα σου; Δεν καθιστούν τη λογική σου δέσμια του συναισθήματος;

Έχεις μάθει να ζεις για το αύριο, για τις προσδοκίες και τα σχέδια σου, που καιρός λοιπόν για χάσιμο;
Μα το πρώτο μάθημα του Χείρωνα είναι ότι «λαός που δεν έχει μνήμη, δεν έχει μέλλον». Και βάζοντας εσένα στη θέση του «λαού», έχεις το ζητούμενο.
Είναι βέβαιο ότι σε βαραίνουν πράγματα που γεννήθηκαν πριν από καιρό και ακόμη τα κουβαλάς, αφού δεν τα εκπλήρωσες. Ίσως πάλι να σε ακολουθούν πιστά αρχαία δράματα χωρίς να το γνωρίζεις, κατά το «αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα». Και των παππούδων καμιά φορά...
Κι ακόμη έχεις τραύματα που τα σκέπασες βιαστικά, υποτιμώντας την σημασία τους. Όμως σε πονούν ακόμη μεταμορφωμένα σε εμμονές και συμπλέγματα.

Αν λοιπόν δεν κάνεις μια στάση για να τα αφουγκραστείς και να λύσεις τους γρίφους του παρελθόντος σου, θα τρέχεις πάντα έχοντας δεμένα αυτά τα βαρίδια στην ψυχή σου.
Διορθώνοντας το παρελθόν σου, αλλάζεις και το μέλλον σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved