Τα SOS της εβδομάδος, από 20 έως 26 Μαρτίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 20 έως 26 Μαρτίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 13/3 έως 19/3
Το πιο σημαντικό δρώμενο του επταημέρου είναι βέβαια η Ηλιακή έκλειψη της Παρασκευής, η οποία γίνεται στις 29 και 27΄΄ των Ιχθύων, σχεδόν ταυτόχρονα με την Εαρινή Ισημερία.
Η συγκεκριμένη έκλειψη ενεργοποιεί τα... πάντα όλα που τελούν υπό την δικαιοδοσία του άξονα Παρθένου-Ιχθύων, αφού επιπλέον συνοδεύεται από την επιρροή τόσο της Έριδας (η αστρική σε σύνοδο με τα Φώτα) όσο και του Ποσειδώνα (σε σύνοδο με τα Φώτα στην αστρική τους εκδοχή).
Από αυτήν την άποψη ένα από τα βασικά αιτήματα της συγκεκριμένης έκλειψης είναι η κάθαρση, σε όλα τα επίπεδα: Ηθικό, ψυχικό, κοινωνικό, πολιτικό και σωματικό κι εδώ βέβαια η ευχή είναι να μην την υποστείς ως αναγκαίο κακό αλλά να την επιλέξεις.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ήδη σημείωσα στο προηγούμενο «δελτίο SOS», αναμένεται να δρομολογήσει ένα τουλάχιστον σοβαρό θέμα στην Δημόσια Υγεία, είτε πρόκειται για επικίνδυνες καταστάσεις σε λειτουργούς και ιδρύματα που σχετίζονται με αυτήν (γιατρούς, νοσοκομεία κλπ), είτε για μια νέα επιθετική επιδημία.

Σε υψηλό κίνδυνο (εκρήξεις, διαρροές κλπ) μπορεί να βρεθούν και εργοστάσια ή βιομηχανίες κι εδώ βέβαια παράλληλα με τις ζημιές και την όλη αναστάτωση τίθενται και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα αυξημένες οι πιθανότητες μιας σημαντικής στρατιωτικής εμπλοκής αλλά και ακραίων καταστάσεων στο στράτευμα. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνον για στρατιωτικές ασκήσεις, επιβάλλεται η μέγιστη προσοχή και η σχολαστική τήρηση των κανόνων ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενες τραγικές συνέπειες.

Στον αντίποδα μπορεί να πιστοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό επίτευγμα ή να γίνει ένα μεγάλο εξοπλιστικό deal.

Μπορεί ακόμη να ζήσεις... εικόνες από το μέλλον κι εδώ αναφέρομαι κυρίως στην σχέση ανθρώπων και μηχανών, όπως έχει αποτυπωθεί σε πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας, με κεντρικό θέμα τα ρομπότ. Μόνο που όσο περνούν τα χρόνια αυτή η φαντασία έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην πραγματικότητα!

Όσον αφορά ειδικά στην Ελλάδα, εκτός από όλα τα παραπάνω, η έκλειψη «στοχεύει» άμεσα το πολιτικό σκηνικό. Εδώ το καλό σενάριο περιγράφει μια γενναία κάθαρση ή την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, ικανού να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον, ενώ το κακό συνδέεται με επικίνδυνες συνωμοσίες ή ατυχή περιστατικά απώλειας προσώπων.
Επιπλέον, ο ωροσκόπος του ωροσκοπίου της έκλειψης στον Καρκίνο και απέναντι από τον γενέθλιο Δία της χώρας, προμηνύει... ρευστότητα!

Επί προσωπικού, η έκλειψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες και Παρθένους, ιδιαίτερα αν έχουν γεννηθεί κοντά στις 24/2, 19/3, 27/9 και 22/9 αντίστοιχα. Ακόμη Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/5, 20/6, 27/11 και 21/12 αντίστοιχα.

Από τα υπόλοιπα ουράνια δρώμενα ξεχωρίζουν οι διαδοχικές όψεις της Αφροδίτης με τρεις από τους «μεγάλους» συνοδοιπόρους της (μετά την Τρίτη), κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει νέες προκλήσεις αλλά και προβληματισμούς τόσο στις σχέσεις, όσο και στα οικονομικά σου.

Ας δούμε όμως τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.

Την Πέμπτη, ο τροπικός Ήλιος συναντά τον αστρικό Άρη στην 21η μοίρα των Ιχθύων, επισημαίνοντας ένα μαχητικό, αγωνιστικό και περιπετειώδες διήμερο.

Εφαρμογές: Δράση, αγωνιστικό πνεύμα. Μια αποφασιστική διεκδίκηση, μια νίκη. Γρήγορη διεκπεραίωση. Γυμναστική, σπορ. Σεξουαλική δύναμη.
SOS: Αυθαιρεσίες, «τσαμπουκάδες». Ατυχήματα πάσης φύσεως. Οξύς πόνος, πρήξιμο, υψηλός πυρετός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους και Ζυγούς.

Την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον τροπικό Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 5η μοίρα) «απαιτώντας» μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα.

Εφαρμογές: Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Επιβολή αναγκαίων όρων. Κάλυψη υποχρεώσεων. Επιτυχημένες εξετάσεις.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας, αδιέξοδο. Ατυχία. Μια σκληρή δοκιμασία. Μια αποτυχημένη αγορά ή επένδυση. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους, Διδύμους και Αιγόκερους.

Το Σάββατο γίνεται με ακρίβεια η σύνοδος του Άρη με την Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού. Η όψη αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή συνοδεύει την Ηλιακή έκλειψη και οι επιπτώσεις της εκτείνονται χρονικά μέχρι τις 19 Απριλίου τουλάχιστον.

Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. Τεχνικές εργασίες, τεμαχισμός. Απολύμανση. Ένα ιατρικό επίτευγμα. Χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ρομποτική. Διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων. Στρατιωτικές ασκήσεις. Εξοπλιστικά προγράμματα.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Αστοχία υλικού. Ένα σοβαρό δυστύχημα εξ αιτίας τεχνικού λάθους. Στρατιωτική αντιπαράθεση. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση σε μονάδες νοσηλείας, φωτιά, έκρηξη. Κίνδυνος σε στρατιωτική μονάδα. Αντιπαράθεση με υφισταμένους, απεργία. Απόλυση. Εργατικό ατύχημα. Καταστροφή μιας παραγωγικής μονάδας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Παρθένους αλλά και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3.

Την Δευτέρα, ο αστρικός Ήλιος συναντά τον τροπικό Ποσειδώνα στην 8η μοίρα των Ιχθύων, ανοίγοντας παράθυρο σε μια... άλλη πραγματικότητα!

Εφαρμογές: Απόκρυψη της ασχήμιας, εξιδανίκευση. Εμψύχωση, ελπίδα, όραμα. Ανθρωπιστικό έργο. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έμπνευση, διαίσθηση. Προσευχή, διαλογισμός. Ένα θαύμα. Αστρολογία, μεταφυσική. Μια κατά λάθος επιτυχία. Χάρη, δώρο. Θεραπεία. Επαφή με τη Φύση. Χαλάρωση, ύπνος.
SOS: Απάτη, αυταπάτη. Παραπλάνηση, αντικατοπτρισμός. Λάθος επιλογή προσώπου. Φυγή προς το... πουθενά. Ακύρωση μιας σημαντικής δραστηριότητας. Θρησκοληψία, ιδεοληψία. Λαθρεμπόριο, άνομες πρακτικές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Παρθένους και Ιχθύες.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την αστρική Δήμητρα (Κριός-Αιγόκερως, 2η μοίρα), τονίζοντας διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Εφαρμογές: Συνεργασία, συμφωνία. Μια νομική πράξη. Πολιτικές διεργασίες. Διάδοση, δημοσιοποίηση. Δραστηριότητες σχετικές με τα media. Δημοσιογραφία, εκδόσεις.
SOS: Διαβουλεύσεις με έλλειψη αποφασιστικότητας. Διαδικαστικά «τερτίπια» σε βάρος της ουσίας. Υπερβολική ενασχόληση με τις ζωές των άλλων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Την Τρίτη, ο Ερμής συναντά τον Χείρωνα στην 18η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας το παρελθόν στο... σήμερα!

Εφαρμογές: Μια συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος. Επανένωση, επανασύνδεση. Επανάληψη μιας παλαιάς ακολουθίας, ενεργοποίηση μιας παλαιάς υπόθεσης.. Ενασχόληση με το παρελθόν ή την λαϊκή παράδοση. Ιστορία, Αρχαιολογία. Αναμνήσεις, νοσταλγία. Σχέδια για το σπίτι, αρχιτεκτονική μελέτη, Εσωτερικές ανακατατάξεις. Οικιακός εξοπλισμός. Ανεύρεση παλαιών εγγράφων ή αντικειμένων. Αντίκες. Ταξίδι στον τόπο καταγωγής. Συναντήσεις με πρεσβυτέρους ή βετεράνους.
SOS: Νοητικό μπλοκάρισμα. Κλείσιμο, αυτιστική συμπεριφορά. Μια «ενοχλητική» υπόθεση του παρελθόντος. Δεισιδαιμονία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες, Καρκίνους αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/8 και 12/2 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο (Κριός-Τοξότης, 4η μοίρα), βάζοντας μια τάξη στη ζωή σου, είτε με το καλό, είτε με το ζόρι!

Εφαρμογές: Οργάνωση, υπευθυνότητα, αίσθηση του καθήκοντος. Επάρκεια στις τυπικές προϋποθέσεις. Οριοθέτηση. Διοικητική μέριμνα, πρόνοια. Επιτυχημένες εξετάσεις, δικαίωση.
SOS: Ανεπάρκεια, αποτυχία, απόρριψη. Υποταγή στις βουλές των άλλων, δουλικότητα. Χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες αλλά και τους Σκορπιούς 'η Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/11 και 2/3 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, η αστρική Αφροδίτη «στενάζει» πιασμένη στις... δαγκάνες των Ουρανοπλουτωναίων.

Η αστρική Αφροδίτη συναντά τον τροπικό Ουρανό στην 15η μοίρα του Κριού, ανοίγοντας νέους δρόμους στα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σου.

Εφαρμογές: Ένας ξαφνικός έρωτας, μια απρόβλεπτη σχέση. Αλλαγή εμφάνισης, υιοθέτηση μιας νέας αισθητικής αντίληψης. Μια πρωτότυπη παρουσίαση. Ένα ξαφνικό κέρδος. Γνωριμία με ξένους. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Μια ελεύθερη σχέση. Αγορά σπάνιων ή εξωτικών ειδών. Μια πολύ ιδιαίτερη διατροφή.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Αλλόκοτη συμπεριφορά οικείων, διατάραξη σχέσεων. Εκκεντρική μανία. Άρνηση δέσμευσης.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους Κριούς και Ζυγούς.

Παράλληλα, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), υποσχόμενη είτε να απογειώσει το συναίσθημα σου, είτε να το... βυθίσει! Ή όλα ή τίποτα, δηλαδή...

Εφαρμογές: Μια καταλυτική σχέση. Σεξουαλική απόλαυση, ηδονή. Κέρδη από ζημιές άλλων. Αποζημίωση, κληρονομιά. Αγορά εσωρούχων. Sex toys. Νυχτερινή ζωή. Καθαρισμός προσώπου, καταπολέμηση της βρωμιάς.
SOS: Μια «μοιραία» σχέση. Χειραγώγηση συναισθημάτων. Αίσθηση απώλειας, πένθος. Ένα επώδυνο τέλος. Σεξουαλικές ακολασίες, πορνεία. Δερματικά προβλήματα, Βρωμιά, πύον. «Σκοτεινά» συναισθήματα, ένα πάθος εκτός ελέγχου
Εκδικητική μανία. Απληστία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς.

Την Πέμπτη, η Αφροδίτη συνεχίζει να δοκιμάζει τις... αντοχές σου. Αυτή τη φορά σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 10η μοίρα), κάνοντας το τοπίο λίγο πιο μελαγχολικό.

Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός. Αρχή μιας δίαιτας. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Μια σημαντική πώληση. Κλάδεμα φυτών.
SOS: Συναισθηματικό αδιέξοδο, χωρισμός. Μια σχέση με χρόνια προβλήματα, συναισθηματικό μπλέξιμο. Οικονομική απώλεια. Μια κακή αγορά ή επένδυση. Μαζοχιστικές τάσεις, βάσανα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως:Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Ουρανό στην 21η μοίρα των Ιχθύων

Εφαρμογές: Προώθηση και ανάδειξη της διαφορετικότητας. Μια πρωτότυπη παρουσίαση, μια μοναδική ιδέα. Έρευνα, πειραματισμός. Μια ξεχωριστή ανακάλυψη. Μια απρόβλεπτη συνάντηση. Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Επαφές με ξένους. Ηλεκτρολογικές εργασίες.
SOS: Μια αλλόκοτη αντίδραση ή συμπεριφορά. Νευρική κρίση. Βραχυκύκλωμα, πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη αποστολή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Υδροχόους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/4 και 8/10 αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο τροπικός Ερμής σχηματίζει κι ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα (Ιχθύες-Τοξότης, 21η μοίρα), προβάλλοντας την αναγκαιότητα να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, ενασχόληση με μυστήρια. Εκμυστήρευση, αποκάλυψη. Αποκωδικοποίηση, «Μαύρο» χιούμορ, σάτιρα. Έργα αγωνίας και μυστηρίου. Υπαρξιακές αναζητήσεις. Διερεύνηση μιας καταστροφής.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση, ένα απειλητικό μήνυμα. Υπονόμευση, κακολογία. «Στημένο» παιχνίδι. Ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό. Επικοινωνιακό μπλακ άουτ. Ταλαιπωρία στο άγνωστο. Αίσθηση ματαιότητας, «μαύρες» σκέψεις. Καταστροφή αρχείων ή εγγράφων. Δόλια παρακολούθηση, «Δούρειος ίππος». Ένα ταξίδι για δυσάρεστο λόγο. Πορνογραφικό υλικό.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/7 και 7/1 αντίστοιχα .

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved