Ηλιακή Έκλειψη - Εαρινή Ισημερία: Η ηρεμία πριν τη μεγάλη καταιγίδα!

Σε λήθαργο, πριν ξυπνήσει η ενέργεια και φτάσει στα ύψη!

Ηλιακή Έκλειψη - Εαρινή Ισημερία: Η ηρεμία πριν τη μεγάλη καταιγίδα!

Μια μέρα πριν την Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες η παρουσία της Σελήνης στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού δείχνει ότι τα επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας είναι σήμερα χαμηλά. Η μέρα επιβάλλει relax και χαλαρή διάθεση! Εκμεταλλεύσου τη λοιπόν για cocooning στο σπίτι, βάλε το αγαπημένο σου κρασί, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, φτιάξε ατμόσφαιρα με chill out μουσική υπόκρουση και βυθίσου στον καναπέ σου!

Δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση του ταξιδίου του Ηλίου στο ζωδιακό κύκλο και την είσοδό του στον ζωηρό και δραστήριο Κριό, που με την Εαρινή Ισημερία θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου αστρολογικού κύκλου, οι καταστάσεις προστάζουν στάση παθητική και ανάκτηση δυνάμεων πριν τη μεγάλη «έκρηξη»! Αναδιοργάνωσε τις δυνάμεις σου, ανασυγκρότησε τα μυαλό σου και προετοίμασε τον εαυτό σου για τα καλύτερα που έρχονται! Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να τον «κακομάθεις» λίγο τώρα που μείνατε οι δυο σας;

Το Gift Set Elegant του Korres είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι! 3 σε 1 και είσαι πανέτοιμη για να ξαναβγείς στην αρένα!

Black Volcanic Minerals Mascara 01 Black: Εντυπωσιακός όγκος και έντονο χρώμα. Πλούσια μάσκαρα που γεμίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα βαμβακιού, πολυμερή ηλίανθου και σταφύλι που δυναμώνουν και προστατεύουν τις βλεφαρίδες. Cherry Lipgloss 23 Light Purple: Υγρό χρώμα για έντονη λάμψη. Το έλαιο από κεράσι ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη ενώ οι βιταμίνες E και C προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Βερνίκι Νυχιών 95 Grey Brown: Πλούσιο χρώμα με εκχύλισμα μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 για δυνατά και υγιή νύχια.

 elegant

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Gift Set Elegant του Korres σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved