Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/3 έως 20/3

Σελήνη στους Ιχθύες – Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου προτείνουν κάθαρση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/3 έως 20/3

Μαγνητικό και ουσιώδες είναι το διήμερο που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 18/3 στις 12.58 το μεσημέρι.
Τα γεγονότα γύρω διατηρούν την προσοχή μας σε εγρήγορση, σε ένα διήμερο που γίνεται οικοδεσπότης σημαντικών ανακατατάξεων.

Στις 3.08 το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη που μόλις αναπαύεται στο οικείο της περιβάλλον του Ταύρου, δημιουργεί την ανάγκη να κάνουμε μια αγορά, να πάμε να φάμε κάπου ειδυλλιακά, να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνουμε ρομαντικές και λάγνες κινήσεις.
Στις 8.46 το βράδυ το τετράγωνο με τον Κρόνο μας βυθίζει σε μελαγχολία αν δεν έχουμε καταφέρει να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας και το βράδυ αυτό γίνεται ιδιαίτερα μοναχικό ακόμα και αν έχουμε συντροφιά. Ώρες περίσκεψης και συστολής, σαν να αισθανόμαστε μια αόρατη προειδοποίηση.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Στις 19/3 στις 1.44 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, κάνει ακόμα πιο περίπλοκη την προηγούμενη διάθεση εφόσον επηρεάζει ώρες πριν και είναι σημαντικό το βράδυ αυτό να βρούμε διέξοδο σε καλλιτεχνικές εκφράσεις, να γράψουμε, να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να δούμε μια ταινία, να ακούσουμε μουσική, να διαλογιστούμε και γενικά να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό μας ξεχνώντας όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα.
Προσοχή στις εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις, πλάνες και εξαρτήσεις που μας δαιμονίζουν παράλληλα αυτές τις ώρες και είναι η άλλη όψη αυτής της βραδιάς.
Στις 3.27 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ερμή σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επιρροές δίνει το μήνυμα της κάθαρσης, σαν να προετοιμαζόμαστε να δεχτούμε έναν σημαντικό επισκέπτη και θέλουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός.
Πολύ ιδιαίτερο βράδυ που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Στις 1.17 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι η μόνη όψη που συντελείται ως το βράδυ και είναι αυτή που μας κάνει να βιώνουμε έντονα κάθε κατάσταση, να συγκινούμαστε εύκολα και γενικά να αισθανόμαστε όλη μέρα μια ισχυρή ενέργεια που μας μαγνητίζει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Σήμερα οι επιθυμίες μας γίνονται ακατανίκητες.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

Στις 20/3 στις 11.36 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της νέας φάσης της Σελήνης μαζί με την πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου, η οποία προτρέπει για αλλαγές και νέα ξεκινήματα που θα εξελίσσονται για έξι μήνες.
Λίγα λεπτά αργότερα στις 12.28 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό και όλα μοιάζουν σαν τυφώνας που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι βρίσκεστε σε κρίσιμη καμπή. Η θα περάσετε απέναντι ή θα παραμείνετε εκεί όπου η πλάνη σας κάνει να βολεύεστε. Στιγμή αποφάσεων για γερά νεύρα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι, νιώθετε σαν να περιμένατε το θαύμα και τελικά έγινε, καθώς είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω πολλά προκειμένου να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προετοιμαστείτε κατάλληλα και αφήστε έξω από τις βαλίτσες σας την ανυπομονησία, την έπαρση και την αλαζονεία. Χωρίς αυτές τις αποσκευές θα φτάσετε στον προορισμό σας λυτρωμένοι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved