Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/3 έως 18/3

Σελήνη στον Υδροχόο – Αρπάζω μια περίσταση και γίνομαι ικανός να την διευθετήσω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/3 έως 18/3

Μια ανάσα πριν μια καθοριστική νέα της φάση, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 16/3 στις 12.14 το μεσημέρι για να μας προπονήσει γερά εν όψει σημαντικών ανακατατάξεων.
Ευχάριστο και προτρεπτικό το διήμερο που ακολουθεί, αρχίζοντας με το εξάγωνο με τον Κρόνο στις 8.23 το βράδυ που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το τέλος της ημέρας.
Οι ώρες αυτές είναι σημαντικές διότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τις σκέψεις μας, να τις φιλοσοφήσουμε ώριμα και σοβαρά και να διαχειριστούμε ψύχραιμα κάθε αντιξοότητα.
Είναι ιδανική μέρα να θέσουμε βάσεις για το μέλλον, για ένα σχέδιό μας ή για μια υπόθεση που ψάχνει λύση.

*Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου έχουν γραφτεί στα άστρα. Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική και ψυχική σου εξέλιξη*

Στις 17/3 στις 10.13 το πρωί η αντίθεση με τον Δία ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση της παντοδυναμίας και πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα.
Αυτή η υπερβολή θα ήταν απλά υπερβολή, αν δεν ακολουθούσε το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 1.24 το μεσημέρι και το εξάγωνο με τον Άρη στις 8.19 το βράδυ, που σηματοδοτούν μια πολύ δραστήρια και αποτελεσματική μέρα.
Από το πρωί ως το βράδυ λοιπόν, νιώθουμε έτοιμοι να ρισκάρουμε, να τολμήσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και την πρωτοβουλία να κινήσουμε θέματα, που άλλοτε μας έκαναν να κρυβόμαστε ή να φοβόμαστε να τα ανοίξουμε.
Η μέρα αυτή προσφέρεται για οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να μας λυτρώσει, από την άποψη πως κάνουμε ένα βήμα για να ξεκαθαρίσουμε οριστικά ένα θέμα άσχετα με την κατάληξη.
Αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα είναι να λήξει κάτι ακόμα και με βαριά ποινή.
Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να πληρώσουμε αλλά και να απαλλάξουμε την καθημερινότητά μας από αγωνία, δισταγμούς και φόβους.

Στις 18/3 στις 12.58 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες συνοδευόμενη από μια σημαντική ηλιακή έκλειψη και ως την ώρα που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήταν να μην πράξουμε τίποτα, να μην υπογράψουμε, να μην κάνουμε σημαντικές αγορές, να μην ανακινήσουμε θέματα, απλά να κάνουμε την όποια δουλειά μας χωρίς ιδιαίτερες επιθυμίες.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Λέοντες, αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε σε αυτό το τόσο γενναιόδωρο για εσάς, είναι να κινήσετε γη και ουρανό, προκειμένου να απαλλαγείτε από αγκάθινες καταστάσεις. Οι αλλαγές σας καλούν να τις σφιχταγκαλιάσετε.

Σκορπιοί και Ταύροι μην αφήσετε την υπερβολή ανεξέλεγκτη και να έχετε διαρκώς για συντροφιά την υπενθύμιση πως δεν φτάνει μόνο να έχετε δίκιο, αλλά να έχετε και τον τρόπο να το διεκδικήσετε. Πόσο μάλλον όταν δεν έχετε. Τότε υποχωρήστε για το καλό σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, λαμβάνετε τα μηνύματα τα οποία αποκωδικοποιείτε μάλλον παραπλανημένοι. Βρείτε έμπιστους ανθρώπους να σας κατευθύνουν και σιγουρευτείτε για τη δική σας ορθότητα κρίσης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved