Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/3 έως 16/3

Σελήνη στον Αιγόκερω – Δεν πνίγεσαι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σε αυτό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης  από 14/3 έως 16/3

Καθώς πλησιάζουμε προς την κορύφωση της πρώτης ηλιακής έκλειψης του χρόνου, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 14/3 στις 8.41 το πρωί, για να μας υπενθυμίσει πως βρισκόμαστε ήδη υπό την επιρροή της.

Την ημέρα αυτή η Σελήνη τείνει να μας καλοπιάσει και να μας κάνει να βγάλουμε στην επιφάνεια όλη την ευαισθησία μας καθώς στις 11.59 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με καλοπροαίρετη διάθεση, και επιθυμία να συζητάμε όμορφα και πρόθυμα κάθε τι που μας προβληματίζει. Η επικοινωνία μας μπορεί ως το απόγευμα να θέσει βάσεις που θα αποδειχτούν πολύτιμες τις επόμενες ημέρες.
Στις 10.33 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα και μετά, υπόσχεται ένα γλυκό Σαββατόβραδο, ενώ είναι ιδανικό βράδυ για σινεμά, θέατρο, μουσικές σκηνές, διάβασμα, ονειροπόληση και γενικότερη πνευματική και καλλιτεχνική προσέγγιση.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Στις 15/3 όμως το σκηνικό αλλάζει αρχής γενομένης από το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 11.13 το πρωί και παράλληλα με τη σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 11.20.
Η μέρα μας αιφνιδιάζει, μπορεί να προκληθούν απρόσμενα συμβάντα, ξαφνικές αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες που χαλάνε τη διάθεση και γενικότερα μια σκληρή και άκαμπτη συμπεριφορά που μας αποξενώνει.
Η έντονη αυτή ατμόσφαιρα δεν έχει τέλος καθώς στις 3.57 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη πυροδοτεί και άλλο την ήδη εκρηκτική κατάσταση και χάνουμε το μέτρο.
Ό, τι μας συμβαίνει το αντιμετωπίζουμε χωρίς ψυχραιμία, είμαστε ανήσυχοι και η μόνη λύση είναι να ασχοληθούμε με μια δραστηριότητα για να εκτονώσουμε την ενέργειά μας ως το βράδυ.
Δύσκολη μέρα, με πολλές αντιφάσεις, πιθανούς καβγάδες και ανικανοποίητες τάσεις.

Αργά το βράδυ αρχίζουμε σιγά σιγά να μαλακώνουμε συνειδητοποιώντας πως αυτή η διέγερση δεν μας βγάζει πουθενά και υποχωρούμε προκειμένου να ηρεμήσουμε καθώς στις 16/3 πλέον στις 4.07 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ήλιο βοηθάει στην αποκλιμάκωση της έντασης πέφτοντας για ύπνο μουδιασμένοι.
Στις 10.01 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη εξάπτει και πάλι τις επιθυμίες και τα απωθημένα αλλά με πιο δημιουργική έκφανση, προτρέποντάς μας να κινηθούμε αποφασιστικά και οριστικά και αμετάκλητα προς τους στόχους μας χωρίς να μετράμε νίκες ή ήττες.

Στις 12.14 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για ένα συναρπαστικό διήμερο, λίγο πριν τη νέα της φάση που συνοδεύεται από την ολική ηλιακή έκλειψη.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, βρίσκεστε σε υπερένταση, στρεσάρεστε πάρα πολύ και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις αντιδράσεις σας. Αποφύγετε κάθε αντιπαράθεση και βρείτε το δικό σας καταφύγιο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αντιλαμβάνεστε πως έρχονται αλλαγές και προετοιμάζεστε να τις υποδεχτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Βιώνετε ένα έντονο Σαββατοκύριακο και φροντίζετε να το ζήσετε όσο πιο ωφέλιμα μπορείτε.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, όλα είναι ξεκάθαρα για εσάς και προσπαθείτε να τα διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Το γεγονός όμως πως δεν έχετε αμφιβολίες δεν σας καθιστά πάντα ικανούς να αντιμετωπίσετε τα θέματα που έχουν προκύψει. Λειτουργήστε χωρίς εγωισμό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved