Ρίξ’ το «στην τρελή» και βγες νικητής!

Παρασκευή και 13 για δεύτερο συνεχόμενο μήνα!

Ρίξ’ το «στην τρελή» και βγες νικητής!

Φέτος, τόσο τον Φεβρουάριο όσο και το Μάρτιο η 13η μέρα του μήνα πέφτει Παρασκευή. Δεν πτοούμαστε όμως! Με τη Σελήνη όμως στον χαρούμενο και εξωστρεφή Τοξότη, πρόσωπα και καταστάσεις θα ευνοήσουν να διακωμωδήσεις τις προλήψεις, να ξεσπάσεις στα γέλια, να σπάσεις τον πάγο με αστεία, να βγεις, να λάβεις και να μοιράσεις θετική ενέργεια. Μην ξεχνάς ότι, μερικές φορές, το να παίρνεις τα «βαριά» πράγματα... στην πλάκα δεν είναι ένδειξη ελαφρότητας αλλά η καλύτερη άμυνα και ο πιο γρήγορος τρόπος αποδόμησης και τελικά, αντιμετώπισής τους.

Αν κάτι χρειάζεται να θυμηθείς σήμερα είναι ότι όσο καλό κι αν είναι κάτι, όταν γίνεται σε υπερβολικό βαθμό, κουράζει ή ζημιώνει. Απόφυγε λοιπόν σε οτιδήποτε να το παρακάνεις και αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να υποδεχτείς τη σημερινή μέρα με χαρά και αισιοδοξία. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνεις ένα δυνατό make over στην εμφάνιση και την ψυχολογία σου, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου δώσει ενέργεια και θα σε κάνει να λάμπεις λίίίγο παραπάνω!

Εμπιστέψου το Size One Extra Shape της Power Health! Η κρέμα αδυνατίσματος Size One Extra Shape σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγωγή που «χτυπάει» το συσσωρευμένο λίπος και λεπταίνει τη σιλουέτα σου. Η σύνθεσή της βασίζεται στο Pink PepperSlimTM* ένα επώνυμο, συμπυκνωμένο έλαιο από ροζ μούρα. Σε συνδυασμό με άλλα φυσικά ενεργά συστατικά -έλαιο πράσινου τσαγιού, εκχυλίσματα ελιάς, τσεντέλλας και ιπποκάστανου- συμβάλλει στην τοπική αποσυμφόρηση υγρών και τοξινών, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και κάνει το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό.

power-health-size-one-extra-shape-slimming-cream

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Size One Extra Shape της Power Health σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved