Χαμογέλα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

Να χαίρεσαι, να γελάς, να κάνεις το καλό και να φτιάχνεις πλάνο για το καλύτερο!

Χαμογέλα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

Η μέρα ξεκινά με την αισιόδοξη και πύρινη Σελήνη στον Τοξότη να συναντά στις 10:48 το πρωί τον περιοριστικό Κρόνο, δείχνοντας ότι, ακόμα κι αν σου είναι δύσκολο, θα θες να αφήσεις πίσω άτομα ή καταστάσεις που είτε δεν σου φτιάχνουν τη διάθεση είτε σε εμποδίζουν να ακολουθήσεις ένα δρόμο που θα φέρει χαρά στη ζωή σου! Κρόνος είναι κι ας κελαηδεί, Κρόνος είναι κι ας λέει! Θυμήσου όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι «παίρνουν» στη ζωή σου όση διάσταση εσύ τους δώσεις, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσεις κάποιες «πορτούλες» που είχαν μείνει ανοιχτές αλλά... μπάζουν!

*Όσο κι αν μοιάζουν κάποιοι μεταξύ τους, κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον. Έτσι κι εσύ έχεις τη μοναδικότητά σου και αυτό διαγράφεται αναλυτικά στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου*

Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ευνοεί να ασχοληθείς με κάτι που σε κάνει λιγότερο ευάλωτο σε αρνητικά συναισθήματα. Συγχρόνως, η προθυμία να δώσεις χρόνο σε κάτι που σε διασκεδάζει, σε κάνει να γελάς και να περνάς καλά, όπως και η θετική διάθεση να κάνεις ένα δώρο ή κάτι καλό σε κάποιον θα δημιουργήσουν θεραπευτική ενέργεια. Μην ξεχνάς ότι η βασική θεραπεία για μια γκρίζα μέρα είναι ένα φωτεινό, πηγαίο χαμόγελο!

Δώσε βάση λοιπόν σήμερα σε αυτό το χαμόγελο και μη φοβάσαι τίποτα!

Το Deborah Shine Creator Duo Lipstick είναι... στις υπηρεσίες σου! Πρόκειται για ένα επαναστατικό κραγιόν λάμψης της σειράς Shine Creator που προσφέρει τη λάμψη του lip gloss, την άνεση ενός κραγιόν και την ενυδάτωση και προστασία του lip balm. Το έλαιο ροδιού που περιέχει αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών ενώ τα ωμέγα-5 λιπαρά οξέα εμποδίζουν τις βλαβερές δράσεις των ελευθέρων ριζών και ταυτόχρονα περιποιούνται και προστατεύουν τα χείλη από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ τέλος οι βιταμίνες Α και Ε έχουν ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

shinecreator duo fucsia 1

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Deborah Shine Creator Duo Lipstick σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved