Τα SOS της εβδομάδος, από 6 έως 12 Μαρτίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 6 έως 12 Μαρτίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 6/3 έως 12/3

Ο Άρης και οι... Ουρανοπλουτωναίοι είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές των ημερών, κάτι που με μια λέξη σημαίνει... μάχες, ενίοτε σκληρές κι αποφασιστικής σημασίας! Η καταπολέμηση και εξάλειψη των κακώς κείμενων είναι βέβαια η θετική εκδοχή, από την άλλη πλευρά όμως δεν θα λείψουν και οι σχετικά επικίνδυνες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά.

Σε κάθε περίπτωση αυτά που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πρώτον, στην παρούσα φάση η αφέλεια και η άγνοια... δεν συγχωρούνται και δεύτερον ότι για να σταθείς αξιοπρεπώς στον στίβο της ζωής, οφείλεις να αξιοποιήσεις τόσο τις δεξιότητες σου, όσο και τον διαθέσιμο εξοπλισμό σου. Αν μάλιστα είσαι εκπαιδευμένος και διατηρείς την αγωνιστικότητα σου σε υψηλό επίπεδο, η όποια «περιπέτεια» μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μικρό ή μεγαλύτερο θρίαμβο. Αντίθετα σε περιπτώσεις όπου υστερείς σε εφόδια κι εμπειρίες, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις συγκρούσεις και βέβαια τις «μαγκιές».

Όσον αφορά στις «πολεμικές» εξελίξεις σε συλλογικό επίπεδο, ενδέχεται να υπάρξουν εκρήξεις, πυρκαγιές, αγριότητες, τρομοκρατικές ενέργειες ή ακόμη και φυσικές καταστροφές κι εδώ βέβαια οι προληπτικές σου δυνατότητες μειώνονται. Αν βρεθείς προ ενός τέτοιου κινδύνου θα «μετρήσουν» άμεσα τα αντανακλαστικά σου αλλά και η... τύχη σου!

Το «πάρτι» του Άρη ξεκινά τυπικά την Τρίτη, όταν κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο του με τον Δία. Ακολουθούν η σύνοδος του με τον Ουρανό την Τετάρτη και το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα την Πέμπτη, ωστόσο, η ενέργεια όλων των παραπάνω όψεων αναμένεται να γίνει αισθητή από σήμερα.

Ας δούμε λοιπόν το σχετικό «μενού».

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία (Κριός-Λέων, 14η μοίρα), απελευθερώνει ενέργεια, είτε για καλό, είτε για κακό!

Εφαρμογές: Μια τολμηρή κι επιτυχημένη πρωτοβουλία. Ένα αποτελεσματικό ρίσκο. Μια μεγάλη επίδοση. Πυροτεχνήματα, εντυπωσιακές παραστάσεις.
SOS: Φωτιά, πυρκαγιά. Ένα ρίσκο που καταλήγει σε ανεπανόρθωτη έκθεση. Γκάφα, ρεζίλεμα. Ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/3, 12/7, 12/9 και 11/1 αντίστοιχα.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στην 14η μοίρα του Κριού, μεταξύ άλλων επισημαίνει κινδύνους στον αέρα ή από ψηλά.

Εφαρμογές: Αποκάλυψη, επανάσταση. Extreme sports. Μια επιστημονική καινοτομία.
SOS: Ένα ανεξέλεγκτο ξέσπασμα. Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Ακρότητες, αγριότητες. Μια «ασύμμετρη» απειλή. Έκρηξη, επικίνδυνη εκτόξευση. Ηλεκτροπληξία, κεραυνοβόλημα. Βομβαρδισμός. Τρομοκρατικές ενέργειες. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Θύελλα, ανεμοστρόβιλος, τυφώνας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/3 και 12/9 αντίστοιχα.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), μεταξύ άλλων σε θέλει έτοιμο να εξαλείψεις κάθε απειλή, που κινείται υπόγεια.

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, αποκάλυψη. Γεώτρηση, διάτρηση, άνοιγμα τούνελ. Ριζική καταπολέμηση, εξάλειψη του κακού. Σεξουαλική απόλαυση. Γκρέμισμα ερειπίων. Ελεγχόμενη έκρηξη. Αποχετευτικές εργασίες. Εξάρθρωση ενός παράνομου ή «σκοτεινού» δικτύου.
SOS: Άγρια ένστικτα. Σεξουαλική απειλή. Κίνδυνοι από την δράση παρανόμων, έξαρση της εγκληματικότητας. Μια φυσική καταστροφή. Υποχώρηση εδάφους, καταβύθιση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους αλλά και Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6, 13/9, 13/12 και 12/3 αντίστοιχα.

Αυτά ως προς τον Άρη. Κατά την διάρκεια του επταημέρου υπάρχουν όμως και δύο ακόμη όψεις με την συμμετοχή αργών πλανητών, που η επιρροή τους εκτείνεται χρονικά πέραν των 2-3 ημερών.

Κατ' αρχήν, την Δευτέρα η Δήμητρα κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο της με την Έριδα (Αιγόκερως- Κριός, 22η μοίρα), προωθώντας επαγγελματικές συνεργασίες εκθέσεις και συνέδρια.

Εφαρμογές: Μια επαγγελματική συνεργασία. Προώθηση, διαφήμιση, δικτύωση. Εκθέσεις, συνέδρια. Εργατικό δίκαιο, συνδικαλισμός. Επιστημονικά ενδιαφέροντα, ρομποτική.
SOS: Μια νομική εμπλοκή. Δημοσιοποίηση «διαβαθμισμένων» πληροφοριών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Παρθένους, Κριούς, Αιγόκερους, Καρκίνους αλλά και τους Διδύμους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/6, 20/12 και 18/3 αντίστοιχα.

Ακόμη, την ερχόμενη Πέμπτη κλείνει με ακρίβεια η «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στον τροπικό Δία και τον αστρικό Ποσειδώνα (Λέων-Υδροχόος, 13η μοίρα), μια όψη ιδανική για καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δράσεις. Ανθρωπιστικό έργο. Μια μεγάλη ανακούφιση, Ίδρυση ενός θρησκευτικού η μεταφυσικού φορέα. Επαφή με το Θείο, θαύμα. Γέννηση μιας ιδεολογίας. Κέρδη από εμπόριο «εναλλακτικών» ειδών (κρύσταλλοι, αρώματα, φυλαχτά κλπ).
SOS: Μια μεγάλη κομπίνα. Κερδοσκοπία επάνω στον πόνο των άλλων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Ιχθύες και Τοξότες

Ας δούμε τώρα όλες τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά:

Η Παρασκευή μπορεί να «κρατάει» κάτι από την επιρροή του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), που έγινε με ακρίβεια την Πέμπτη.

Εφαρμογές: Ταύτιση, απόλυτο δόσιμο, πάθος. Μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία. Μια καταλυτική σχέση. Μια σχέση με χήρα ή χήρο. Αναγέννηση. Καθαριότητα σε βάθος. Κέρδη από ζημιές άλλων. Αποζημίωση, κληρονομιά.
SOS: Αίσθηση απώλειας, απόγνωση. Θλίψη, πένθος. Ένας επώδυνος χωρισμός. Χειραγώγηση σχέσεων, «στημένες» καταστάσεις. Αρρωστημένη ζήλεια, καχυποψία, εμμονές. Δερματικά προβλήματα. Σήψη, βρωμιά. Επιβάρυνση του οργανισμού με ακατάλληλες ουσίες. Ακόλαστες ηδονές, λαγνεία. Πορνεία, πορνογραφία. Κατάρα, μαγεία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6, 12/9, 13/12 και 12/3 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, ενεργοποιείται άμεσα ο Χείρωνας, παραπέμποντας σε τάσεις και καταστάσεις σχετικές με την οικογένεια, το σπίτι ή το παρελθόν σου.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα στην 17η μοίρα των Ιχθύων, είναι... ότι πρέπει για συναλλαγές μεταξύ ατόμων που έχουν μια κοινή καταγωγή ή συνδέονται με ένα κοινό παρελθόν.

Εφαρμογές: Μια οικογενειακή μάζωξη. Φροντίδα για το σπίτι ή την οικογένεια. Διαμόρφωση ενός προσωπικού χώρου. Ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος. Συναντήσεις με πρεσβυτέρους ή βετεράνους. Ενασχόληση με την παράδοση, έρευνα στο παρελθόν. Αναβίωση των κλασικών αξιών. Αρχαιολογία, Ιστορία. Αρχιτεκτονική. Εσωτερική έρευνα, παραδοσιακές θεραπείες, σαμανισμός. Συστημική αναπαράσταση.
SOS: Κλείσιμο, υπερβολική εσωστρέφεια. Εξάρτηση από αναχρονιστικές αντιλήψεις. Μια ανεπιθύμητη δέσμευση από το παρελθόν. Προγονοπληξία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους αλλά και Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/8 και 11/2 αντίστοιχα.

Η δε «κρυφή» σύνοδος του τροπικού Ερμή με τον αστρικό Χείρωνα στην 23η μοίρα του Υδροχόου, σε προσανατολίζει σε αναβιώσεις, επανασυνδέσεις αλλά και σε μια αναδιάταξη του χώρου σου.

Εφαρμογές: Επανασύνδεση με πρόσωπα του παρελθόντος. Επανάληψη μιας ακολουθίας γεγονότων. Οικιακός εξοπλισμός. Αλλαγή επίπλων. Ισχυρή μνήμη.
SOS: Νοητικό μπλοκάρισμα, αμνησία. «Αυτιστικές» τάσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Καρκίνους, Διδύμους αλλά και τους Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/3 και 8/9.

Την Δευτέρα, ο αστρικός Ήλιος συναντάται με τον αστρικό Ερμή στην 24η μοίρα του Υδροχόου, πολλαπλασιάζοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Εφαρμογές: Επικοινωνιακό κρεσέντο. Επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Τεχνικές ρυθμίσεις, αγορά επικοινωνιακού υλικού. Πληροφόρηση, ενημέρωση. Σεμινάρια, παρουσιάσεις.
SOS: Άσκοπη περιπλάνηση. Συζητήσεις χωρίς νόημα, κουτσομπολιό.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες αλλά και τους Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/3 και 9/9 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, η τροπική Αφροδίτη σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Δία (Κριός-Καρκίνος, 20η μοίρα), ανοίγοντας την... τύχη σου!

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδος. Μια εύκολη λύση. Μια σχέση με κοινωνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα. Αγορές, δώρα.
SOS: Σπατάλη. Ένα ερωτικό σκάνδαλο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Τοξότες, Λέοντες, Ζυγούς αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/7 και 11/1 αντίστοιχα.

Την Τρίτη σχηματίζεται με ακρίβεια το τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία, για το οποίο σου έγραψα παραπάνω..

Την Τετάρτη, εκτός από την σύνοδο Άρη-Ουρανού, έχουμε ακόμη τρεις όψεις.
Κατ' αρχήν, ο τροπικός Ήλιος συναντά τον αστρικό Ουρανό στην 20η μοίρα των Ιχθύων, αναδεικνύοντας πρόσωπα και καταστάσεις που διαφέρουν ή... εκπλήσσουν!

Εφαρμογές: Αλλαγή, διαφοροποίηση. Μια ευχάριστη έκπληξη. Ανάδειξη μιας καινοτομίας. Έρευνα, ανακαλύψεις. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Βοήθεια από ξένους. Καλή επαφή με ιδιότροπους τύπους ατόμων.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση. Ξαφνικά προβλήματα με οικείους.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Υδροχόους αλλά και Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 3/ 4 και 6/10 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη συναντά την Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων στην βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, που σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να γίνουν πιο... στενές!

Εφαρμογές: Ανεύρεση εργασίας. Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Μια σχέση με μέλος του υπηρετικού προσωπικού. Φροντίδα για το σώμα, υγιεινή. Αγάπη στα ζώα. Καλλιέργεια, γεωργικές εργασίες. Νοσοκομειακή περίθαλψη. Παροχή υπηρεσιών, γραμματειακή υποστήριξη.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Υπερβολική κριτική, «ψείρισμα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Παρθένους, Κριούς, Ζυγούς αλλά και τους Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3.

Ακόμη, η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με την Δήμητρα (Κριός-Αιγόκερως, 22η μοίρα), διευρύνοντας περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο.

Εφαρμογές: Συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Προώθηση στα media. Μια θαυμάσια συνεργασία, ένας γάμος. Ενδιαφέροντα σχετικά με την μόδα. Μια γνωριμία με σημαίνον άτομο.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με τις ζωές των άλλων. Ματαιοδοξία, ναρκισσισμός, Φλερτ προς... κάθε κατεύθυνση! Δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ταύρους αλλά και τους Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους ή Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3, 20/12, 21/8 και 18/6 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη, εκτός από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και την «κρυφή» αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, έχουμε ακόμη δύο όψεις.

Ο τροπικός Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα (Ιχθύες-Τοξότης, 21η μοίρα), επισφραγίζοντας ένα τέλος και μια νέα αρχή.

Εφαρμογές: Αναγέννηση. Έρευνα σε βάθος, αποκάλυψη ενός μυστηρίου. Οφέλη από ζημιές άλλων. Κρυφή υποστήριξη. Εξάλειψη μιας εστίας κακού. Νυκτερινή ζωή.
SOS: Μια καταστροφή ή απώλεια. Υπονόμευση, εκβιασμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Σκορπιούς αλλά και τους Τοξότες, Διδύμους ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/12, 12/6 και 12/9 αντίστοιχα.

Τέλος, ο τροπικός Ήλιος συναντά τον αστρικό Άρη στην 21η μοίρα των Ιχθύων, επισημαίνοντας εκ νέου μια μαχητική, αγωνιστική και περιπετειώδη περίοδο.

Εφαρμογές: Δράση, αγωνιστικό πνεύμα. Μια αποφασιστική διεκδίκηση, μια νίκη. Γρήγορη διεκπεραίωση. Γυμναστική, σπορ. Σεξουαλική δύναμη.
SOS: Αυθαιρεσίες, «τσαμπουκάδες». Ατυχήματα πάσης φύσεως. Οξύς πόνος, πρήξιμο, υψηλός πυρετός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους και Ζυγούς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved