Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 8 Μαρτίου

Οι πιθανότητες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα αν μπεις στον κόπο να... ψάξεις!

Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 8 Μαρτίου

Όποιος ψάχνει, βρίσκει

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σηματοδοτήσει καταλυτικές εξελίξεις (και) στα οικονομικά σου.

Κατ' αρχήν, το θυμικό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις του τύπου «ή όλα ή τίποτα», με τα αποτελέσματα να ποικίλουν, ανάλογα με τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σου. Καλό είναι πάντως να μην «σε πάρει από κάτω» και προβείς σε μηδενιστικές κινήσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις. Ούτε βέβαια να παρασυρθείς σε εκδικητικές ενέργειες, που δεν ωφελούν κανέναν.

Επιπλέον, η άμεση σχέση του Πλούτωνα με ασφάλειες, αποζημιώσεις και κληρονομιές, είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάθε σχετικό θέμα κι εδώ αν είσαι τυχερός μπορεί να ωφεληθείς πολλά από γεγονότα ή καταστάσεις που σηματοδοτούν ένα τέλος, ακόμη κι αν αυτό είναι δυσάρεστο.
Αν πάλι σταθείς άτυχος και δεις να κλείνουν οριστικά κάποιες «πόρτες», μην επιμείνεις να τις... κτυπάς επί ματαίω αλλά δες το σαν μια ευκαιρία να χαράξεις μια νέα πορεία.

Όσον αφορά στις αγορές ή τα έξοδα σου, προηγείται οτιδήποτε έχει σχέση με βαθύ καθαρισμό (από το πρόσωπο σου, μέχρι κάθε... σκληρή βρωμιά) αλλά και είδη ή υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την... σεξουαλικότητα σου!

Το Σ/Κ τα δεδομένα αλλάζουν και ο ενεργός Χείρωνας δίνει προτεραιότητα στην φροντίδα σου για το σπίτι ή την οικογένεια σου. Εδώ συμπεριλαμβάνονται ποικίλες αγορές (έπιπλα, αξεσουάρ κλπ), περιουσιακές ρυθμίσεις, εκκαθαρίσεις αποθηκευτικών χώρων αλλά και η απόκτηση ή αξιοποίηση ενός σημαντικού κληροδοτήματος.
Επιπλέον, μπορείς να ωφεληθείς από συναλλαγές που σχετίζονται με παλαιά αντικείμενα ή αντίκες.

Συνολικά πάντως, επειδή τόσο ο Πλούτωνας, όσο και ο Χείρωνας ειδικεύονται στις... ανασκαφές, οι πιθανότητες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα αν μπεις στον κόπο να... ψάξεις!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved