Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/3 έως 7/3

Σελήνη στην Παρθένο – Μια Πανσέληνος που μας χειρίζεται ολοκληρωτικά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/3 έως 7/3

Ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο για την ψυχολογία μας είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 4/3 στη 1.58 το μεσημέρι.

Ήδη έχουμε αρχίσει να νιώθουμε στον υπερθετικό βαθμό τις οποιεσδήποτε ανησυχίες μας καλές ή κακές, οδεύοντας προς μια κορύφωση που μοιάζει με την ραγδαία άνοδο της αδρεναλίνης σε πτώση με αλεξίπτωτο.
Στις 11.49 το βράδυ το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα δημιουργεί έντονες τάσεις φυγής και απομόνωσης, για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να εστιάσουμε σε όσα μας τρυπάνε το μυαλό.
Το διάστημα αυτό είναι βαρύ και μελαγχολικό και η ενέργειά μας πεσμένη και απρόθυμη να ακολουθήσει τις τυχόν επιθυμίες.

Στις 5/3 πλέον στις 5.13 το πρωί, η μέρα ανοίγει με την αντίθεση με τον Ποσειδώνα η οποία μας γεμίζει με αμφιβολίες μην ξέροντας τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και πώς να το διεκδικήσουμε.
Ως το απόγευμα ή αφηνόμαστε να μας παρασύρει το ρεύμα ή αφηνόμαστε σε επιλογές απόδρασης από την σκληρή πραγματικότητα.
Καθόλου ενδεικτικό διάστημα για κινήσεις και αποφάσεις που δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πως μπορούμε να τις υποστηρίξουμε.
Στις 8.05 το βράδυ η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την ολόγιομη φάση της Σελήνης, σε μια Πανσέληνο στην οποία κερδίζει ο πιο αποφασιστικός, ο πιο γενναίος, ο πιο ανταγωνιστικός και ο πιο αυθάδης.
Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα λίγα λεπτά αργότερα, τονίζει το πάθος που μας διακατέχει, σε ένα βράδυ πολύ έντονο συναισθηματικά, αλλά παράλληλα υπολογιστικό, ψυχρό και συμφεροντολόγο.
Οι προτροπές χορεύουν γύρω μας σαν μάγισσες που μας μαγεύουν, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά πριν τους δώσουμε το χέρι μας για να λικνιστούμε μαζί τους.

Από τη στιγμή αυτή και μετά η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εφόσον στις 6/3 θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας.
Αυτή την μέρα, καλό θα ήταν να μην κάνουμε αγορές, να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να μην κινήσουμε σοβαρά θέματα και να μην εμπλακούμε σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Στις 7/3 πλέον στις 2.54 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να μετρήσει θύματα και θύτες μετά από μια ηρωική έξοδο των απωθημένων μας.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες συνειδητοποιείτε πως κάποια πράγματα είναι απροσέγγιστα και αυτό σας θλίβει και σας απομονώνει. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι να κάνετε σενάρια αντί να ζητήσετε ευθέως διευκρινίσεις.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, είστε οι ευνοημένοι της Πανσελήνου γιατί μπορείτε να διακρίνετε τους αδύναμους και τους δυνατούς. Ανήκοντας στους δεύτερους, δράστε προς όποια κατεύθυνση σας απασχολεί.

Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Κριοί, η ανταγωνιστική σας διάθεση και η πρόθεση να επικρατήσετε θα σας φέρουν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα και μπορεί να βιώσετε συναρπαστικές στιγμές έστω και εφήμερες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved