Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/2 έως 2/3

Σελήνη στον Καρκίνο – Είναι άσκοπο να θυμώνεις με ένα αμάξι που δεν παίρνει μπροστά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/2 έως 2/3

Ένα πολύ έντονο Σαββατοκύριακο που μας ανεβάζει την ενέργεια στα ύψη και έπειτα μας προσγειώνει απότομα είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο σήμερα 27/2 στις 2.51 το μεσημέρι.
Ως το βράδυ η τάση που επικρατεί είναι αυτή της ηρεμίας, της αναζήτησης θαλπωρής και του διχασμού να μείνουμε σπίτι απολαμβάνοντας σπιτική ατμόσφαιρα ή να ενδώσουμε σε κοινωνικές προσκλήσεις.

Στις 28/2, η τελευταία μέρα του μήνα διαφαίνεται πολύ προτρεπτική με τις πλανητικές όψεις να βρίσκονται σε ιδιαίτερη έξαρση.
Στις 2.42 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Άρη επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ δημιουργώντας τάση γκρίνιας κα εκνευρισμού. Δύσκολα ευχαριστιόμαστε με κάτι ή κάποιον και νιώθουμε ενόχληση με το παραμικρό.
Στις 4.59 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει συμβολικά όνειρα στον ύπνο μας που αξίζει να προσεχθούν.
Στις 8.26 το πρωί η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 8.54 με το τρίγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που μας ξυπνάει με ανικανοποίητες τάσεις με αποτέλεσμα ως αργά το μεσημέρι να μην καταφέρνουμε να νιώσουμε καλά στο περιβάλλον που βρισκόμαστε. Γινόμαστε υπερβολικοί και με ό, τι μας ενθουσιάζει ή μας δυσαρεστεί και δεν μπορούμε να βρούμε ένα συναισθηματικό μέτρο.
Στις 6.49 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 7.53 η αντίθεση με τον Πλούτωνα πυροδοτούν αντιδράσεις και βγάζουν στην επιφάνεια τις κακές πλευρές του χαρακτήρα μας.
Το βράδυ αυτό χαρακτηρίζεται από έντονη παρόρμηση και τα απωθημένα ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο, δημιουργώντας ξεσπάσματα, πιθανούς καβγάδες και κόντρες, καθώς και έντονη δυσαρέσκεια.
Πρόκειται για μια πολύ έντονα συναισθηματικά μέρα, που δύσκολα θα καταφέρουμε να απαλλαγούμε από τη βαριά επιρροή της.

Την 1/3 έχουμε την πρώτη μέρα του μήνα να μας μετατοπίζει σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, αυτή της συστολής, ακόμα και αν κάνουμε κάτι σημαντικό.
Η Σελήνη βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε κενό πορείας και συνιστάται η Κυριακή μας να πλαισιωθεί από πνευματικές εργασίες, ενώ προσφέρεται για παρακολούθηση σεμιναρίων, διαλέξεων, διάβασμα και βουτιά σε παρελθοντικές αναμνήσεις, που έχουν την τάση να ανασυρθούν προς εξέταση.

Στις 2/3 στις 1.35 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σαν φωταγωγημένος κήπος που φώτισε ξαφνικά και θάμπωσε τα βλέμματα.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, η ένταση που αισθάνεστε χρειάζεται άμεση διοχέτευση σε κάτι εποικοδομητικό και χρήσιμο. Μην αναλωθείτε σε αντιπαραθέσεις και αντί να ανταλλάσσετε άσκοπες διαφωνίες, βρείτε τη συμφωνία μέσα σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι, αποφεύγετε τις κακοτοπιές και βρίσκεστε στο σωστό μέρος, τη σωστή ώρα και με τους κατάλληλους ανθρώπους. Βιώνετε ένα δημιουργικό διήμερο κάτω από όλες τις περιστάσεις.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι, επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και ρουφάτε σαν σφουγγάρια και τα αρνητικά και τα θετικά. Το θέμα είναι να μην απορροφάτε μόνο, αλλά να δηλώσετε με την παρουσία σας και τη δική σας βούληση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved