Δώσε χρόνο σε ό,τι σε κάνει να περνάς όμορφα!

Απόψε φόρα τα καλά σου και για... parties ετοιμάσου!

Δώσε χρόνο σε ό,τι σε κάνει να περνάς όμορφα!

Με την αεικίνητη, πολυπρόσωπη και κεφάτη Σελήνη στους Διδύμους, η μέρα ξεκινά με διάθεση να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα κυρίως επικοινωνιακά και παρεΐστικα. Ποια μέρα άλλωστε θα ήταν η πιο κατάλληλη για να πάρεις την παρέα σου μετά τη δουλειά και να πας μπαρότσαρκα στα αγαπημένα σου στέκια από την λατρεμένη Παρασλευή;!

Το γεγονός άλλωστε ότι η Σελήνη θα είναι κενή πορείας ενισχύει τη «φτερό στον άνεμο» διάθεση που της δίνει η θέση της στους Διδύμους. Αντί λοιπόν να «λιώσεις» ακόμα ένα βράδυ στον καναπέ σου παρέα με την τηλεόραση, ξέχνα ότι έχεις ξυπνήσει από τα... 7.00 χαράματα και θυμήσου... τα νιάτα σου όταν την ίδια ώρα δεν έλεγες καλημέρα αλλά... καληνύχτα μετά από ένα έντονο βράδυ! Πού θα βρεις την απαραίτητη ενέργεια για ένα tribute στα περασμένα;;;

Η Power Health Multi, η πολυβιταμίνη σε αναβράζοντα δισκία με υπέροχη γεύση ροδάκινο και η Power Health Vitamin C που ενισχύει καθημερινά την άμυνα του οργανισμού είναι εδώ για 'σένα! Ένας ισορροπημένος συνδυασμός που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής που αποτελεί μια πλήρη προστασία από το Α ως το Ω είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι!

5200321008647-multi-m

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις τις Power Health Multi 24tabs με δώρο Power Health Vitamin C 20tabs σε μια super προσφορά!

Tip: Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου ή Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved