Τα SOS της εβδομάδος, από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 27/2 έως 5/3

Σχετικά λίγες είναι οι πλανητικές όψεις του επταημέρου αλλά με δεδομένη την ζωηρή συμμετοχή του Ερμή και της Αφροδίτης αναμένεται να αφήσουν ευδιάκριτα αποτυπώματα στην καθημερινότητά σου. Κι αν ο πρώτος φαίνεται να εξαντλεί την δυναμική του μέχρι την Δευτέρα, η δεύτερη θα ενεργοποιήσει διευρυμένες και ποικίλες δυνατότητες στην διαχείριση των σχέσεων και των οικονομικών σου, σε όλη την διάρκεια του επταημέρου.

Μάλιστα, η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ, χρωματίζεται αδρά από τις έντονες όψεις της Αφροδίτης, κάτι που αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εδώ, επισημαίνονται νέες γνωριμίες με καταλυτική επιρροή στη ζωή σου, δελεαστικές προκλήσεις και φυσικά ένα «ξεβόλεμα» στην περίπτωση που νομίζεις ότι... έχεις δέσει τον γάιδαρο σου!

Στο μέτωπο των αργών πλανητών ξεχωρίζει το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, μια όψη που είναι πιθανόν να δρομολογήσει κινήσεις ανεξαρτησίας και διαφοροποίησης. Εδώ, η «είδηση» είναι η εμπλοκή της Δήμητρας, που σίγουρα θα δώσει και μια πολιτική χροιά στις εξελίξεις, ανοίγοντας τον δρόμο σε μικρές ή μεγαλύτερες επαναστάσεις. Επιπλέον, φαίνεται να αναδεικνύονται πρωτοποριακές εφαρμογές στις Τέχνες και τις Επιστήμες.
Επί προσωπικού, ο συνδυασμός Δήμητρας, Δία και Ουρανού μπορεί να σε ωφελήσει αν έχεις πραγματικά τη διάθεση να απεμπλακείς από κάθε είδους δεσμά. Σε διαφορετική περίπτωση οι αλλαγές μπορεί και να... μην σου αρέσουν!

Ανάλογο είναι το κλίμα και στις συνεργασίες σου. Από τη μια πλευρά ενδέχεται να προκύψει μια αναστάτωση εξ αιτίας της ανατροπής ισορροπιών που θεωρούσες περίπου δεδομένες, από την άλλη όμως ο δρόμος είναι ανοικτός για νέες επωφελείς συμμαχίες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια «φυγή προς τα εμπρός».
Σε κάθε περίπτωση πάντως, οτιδήποτε απευθύνεται στο κοινό, έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει και μάλιστα... με το παραπάνω!

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Λέων-Κριός, 14η μοίρα)

Εφαρμογές: Άνεμος ελευθερίας, αποδέσμευση. Μια ευχάριστη αλλαγή μεγάλων διαστάσεων. Εκτεταμένη αναθεώρηση. Δημιουργία ενός πόλου αντίστασης. Ένα επαναστατικό ρεύμα. Επιστημονικές έρευνες, ανακαλύψεις. Ενδιαφέροντα σχετικά με το Διάστημα ή διάφορα παράξενα και παράδοξα φαινόμενα.
SOS: Ακρότητες, γεγονότα κι εξελίξεις που σοκάρουν. Υπέρβαση αρχών και νόμων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Κριούς, Τοξότες, Υδροχόους, αλλά και Καρκίνους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/7 και 12/3 αντίστοιχα.

Ο αστρικός Δίας σε αντίθεση με την τροπική Δήμητρα (Καρκίνος-Αιγόκερως, 20η μοίρα)
Εφαρμογές: Αναγνώριση, εύνοια. Μια υψηλή γνωριμία. Ανταπόκριση από το κοινό. Μια επωφελής συνεργασία. Μια θετική νομική απόφαση ή πράξη. Άνοιγμα ενός μέσου ενημέρωσης, έκδοση.
SOS: Δημοσιοποίηση ενός σκανδάλου.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς, Τοξότες αλλά και Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/8 και 3/2 αντίστοιχα.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά:

Το Σάββατο, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Ποσειδώνα στην 13η μοίρα του Υδροχόου, τονίζοντας καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις αλλά και αναζητήσεις πέραν της φαινόμενης πραγματικότητας. Βέβαια, σε καθαρά πρακτικά θέματα επικρατεί ο... νόμος του Ποσειδώνα!

Εφαρμογές: Έμπνευση, υπέρβαση. Χαλάρωση, ύπνος. Εύστοχη διαίσθηση. Τυχαία ανεύρεση εγγράφων. Απόκρυψη μιας ενοχλητικής ή δυσάρεστης λεπτομέρειας. Καμουφλάζ. Ακύρωση μιας δραστηριότητας που θα έβλαπτε. Καλλιτεχνικές δράσεις. Ονειροπόληση, εμψύχωση. Μεταφυσικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις. Προμήθεια «εναλλακτικών» αντικειμένων (κρύσταλλοι, κλπ) Διαλογισμός. Φως σε παρασκηνιακές δράσεις.
SOS: Απάτη, κλοπή. Ένα δόλιο ψέμα. Μια λανθασμένη εντύπωση. Αδυναμία συνεννόησης. Αφηρημάδα. Εξαφάνιση εγγράφων ή αρχείων. Ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα. Χρήση ουσιών. Αποπροσανατολισμός, αντικατοπτρισμός. Ένοχο παρασκήνιο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ιχθύες, Υδροχόους, Λέοντες

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ερμής συναντά την τροπική Δήμητρα στην 20η μοίρα του Αιγόκερω, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να δικτυωθείς.

Εφαρμογές: Δικτύωση, άνοιγμα του κοινωνικού κύκλου. Διαφήμιση, προώθηση. Μια επωφελής συνεργασία. Αγορά αξεσουάρ.
SOS: Αποκλειστική ενασχόληση με την ζωή των άλλων. Κουτσομπολιό.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες, Καρκίνους και Αιγόκερους

Την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία (Υδροχόος-Λέων, 14η μοίρα), συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός θετικού κλίματος.

Εφαρμογές: Αισιοδοξία, καλή διάθεση. Μια ευχάριστη είδηση. Τύχη, κέρδος. Νέες γνωριμίες, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Μια επιτυχημένη ιδέα ή εφαρμογή. Αγορές ποικίλων ειδών. Δώρα, κεράσματα. Παιχνίδι.
SOS: Μεγάλα λόγια, αμετροέπεια. Επιπολαιότητα, βόλεμα σε βάρος των άλλων. Ατέρμονες συζητήσεις χωρίς νόημα, επικοινωνιακό κομφούζιο. Άσκοπα πήγαινε-έλα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Διδύμους, Τοξότες αλλά και Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/7 και 10/1 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα η αστρική Αφροδίτη συναντά τον τροπικό Χείρωνα στην 17η μοίρα των Ιχθύων, προσδίδοντας στις σχέσεις σου έναν πιο... αγαπησιάρικο χαρακτήρα!

Εφαρμογές: Στοργή, αγκαλιά. Μια σχέση που οδηγεί σε γάμο. Μια σχέση από το παρελθόν. Όμορφες οικογενειακές στιγμές. Φροντίδα για το σπίτι. Εσωτερική διακόσμηση. Ανεύρεση παλαιών αντικειμένων αξίας, αντίκες. Νόστος.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. Κλείσιμο, μελαγχολία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους και Καρκίνους.

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στην 14η μοίρα του Κριού, προωθώντας αλλαγές, ιδιαιτερότητες και ξεχωριστές επιλογές.

Εφαρμογές: Μια ξαφνική όσο και ιδιαίτερη σχέση. Ανάδειξη της διαφορετικότητας, πρωτοτυπία. Σπάσιμο της ρουτίνας. Αλλαγή εμφάνισης. Βοήθεια από ξένους. Αγορά σπάνιων ειδών. Μια εξωτική εμπειρία. Μια ξεχωριστή δημιουργία.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Πρόκληση για την πρόκληση. Αμοραλισμός. Φόβος δέσμευσης.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Ταύρους, Υδροχόους αλλά και τους Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/9 και 11/3 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία (Κριός-Λέων, 14η μοίρα), αυξάνοντας το κέφι αλλά και τις ευκαιρίες σου για κάτι καλό.

Εφαρμογές: Χαρά, κέφι, γλέντι. Κερδισμένες εντυπώσεις. Εύκολες λύσεις, τύχη. Μια ευοίωνη αρχή. Μια σχέση που προσφέρει κοινωνική και οικονομική κάλυψη.
SOS: Επιπολαιότητα, έλλειψη ουσίας. Σπατάλη. Ελαστική ηθική, σκάνδαλο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους, Ταύρους, Τοξότες αλλά και Καρκίνους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/7 και 11/3 αντίστοιχα.

Τέλος, την Πέμπτη ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), περνώντας σε από τις Συμπληγάδες του πάθους!

Εφαρμογές: Ταύτιση, απόλυτο δόσιμο, πάθος. Μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία. Μια καταλυτική σχέση. Μια σχέση με χήρα ή χήρο. Αναγέννηση. Καθαριότητα σε βάθος. Κέρδη από ζημιές άλλων. Αποζημίωση, κληρονομιά.
SOS: Αίσθηση απώλειας, απόγνωση. Θλίψη, πένθος. Ένας επώδυνος χωρισμός. Χειραγώγηση σχέσεων, «στημένες» καταστάσεις. Αρρωστημένη ζήλεια, καχυποψία, εμμονές. Δερματικά προβλήματα. Σήψη, βρωμιά. Επιβάρυνση του οργανισμού με ακατάλληλες ουσίες. Ακόλαστες ηδονές, λαγνεία. Πορνεία, πορνογραφία. Κατάρα, μαγεία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6, 12/9, 13/12 και 12/3 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved