H Σελήνη στον Ταύρο επιβάλλει… reboot στις αισθήσεις σου!

Κάνε κουράγιο, μια μέρα είναι, θα περάσει...

H Σελήνη στον Ταύρο επιβάλλει… reboot στις αισθήσεις σου!

Αφού χόρεψες like there's no tomorrow στα latin parties και έκαψες και τον καρνάβαλο, ήρθε και η Καθαρά Δευτέρα με τα μεζεδάκια και τα ουζάκια της και σε αποτέλειωσαν! Μάζεψε λοιπόν όσες δυνάμεις σου έχουν μείνει και προσπάθησε να συνέλθεις!

Με τη Σελήνη στο γήινο, σταθερό και ευχάριστο ζώδιο του Ταύρου, η σημερινή μέρα ευτυχώς δεν προμηνύει εκπλήξεις -με τι δυνάμεις να ανταπεξέλθεις;;;- ενώ η διάθεσή σου θα είναι ήρεμη και συνάμα επίμονη σε πρακτικά και οικονομικά θέματα.

Πρέπει όμως για να τα καταφέρεις να κάνεις ένα δυναμικό reboot στον οργανισμό και το δέρμα σου και να ξαναμπεις στους άχαρους αλλά λειτουργικούς ρυθμούς τις καθημερινότητας.

H πρωτοποριακή ενυδατική κρέμα Philip Martin's 100% Organic Candle Tropical Breeze είναι εδώ για να σου προσφέρει ευεξία και λαμπερό δέρμα. Το βούτυρο karite βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων και την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ το έλαιο jojoba σφραγίζει εσωτερικά την υγρασία στο δέρμα και προλαμβάνει τη γήρανση. Τέλος, το έλαιο macadamia και το κερί μέλισσας τρέφουν το δέρμα σε βάθος, χαρίζοντάς του ελαστικότητα.

philip martins candle

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις την Philip Martin's 100% Organic Candle Tropical Breeze 150ml Powered By Angelopoulos Haircompany σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved