Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/2 έως 25/2

Σελήνη στον Ταύρο - Όταν κάνουμε μόνο αυτά που ξέρουμε να κάνουμε τότε δεν κάνουμε αρκετά.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/2 έως 25/2

Εν μέσω αποφάσεων στην πολιτική σκηνή της χώρας που αναμένονται να επισημοποιηθούν τις προσεχείς μέρες, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 23/2 στις 2.29 μετά τα μεσάνυχτα. Η πρόταση της χώρα μας αναμένεται να εγκριθεί για να πάνε όλα παρακάτω, με εξαγορά χρόνου από την πλευρά μας.

Στις 9.54 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με καλές διαθέσεις και σταθερές αξίες που δεν μετακινούνται με τίποτα σε οποιονδήποτε τομέα.
Στις 2.40 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να ξεγελάσει τους πιο εύπιστους και να εξιδανικεύσει κάποιες καταστάσεις επηρεάζοντας από το πρωί.
Στις 3.56 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ερμή μπερδεύει την επικοινωνία και βάζει εμπόδια στα ως τώρα θεωρούμενα ως δεδομένα.
Από το πρωί λοιπόν έως το απόγευμα επικρατεί η τάση επιμονής και σταθερότητας των όποιων αποφάσεων έχουν παρθεί αλλά το ευμετάβλητο καραδοκεί, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Κριό κρατάει παρορμητκές εκπλήξεις στο μανίκι και δεν θέλουν πολύ να τιναχθούν όλα στον αέρα.
Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πολύ δυναμική και αποφασιστική μέρα.

Στις 24/2 στις 4.01 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και στις 4.57 το τετράγωνο με τον Δία δεν μπορούν να χρωματίσουν τα καθέκαστα καθώς συντελούνται ώρες αδράνειας.
Η μέρα συνεχίζεται με τη Σελήνη να βρίσκεται κενή πορείας, που σημαίνει πως καμία σημαντική απόφαση δεν πρέπει να ληφθεί σε αυτό το διάστημα και σε τέτοιους καιρούς και ότι καλύτερα θα ήταν να προβούμε σε ενέργειες αυτογνωσίας και να ασχοληθούμε με πνευματικές δραστηριότητες.

Στις 25/2 στις 6.54 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και μας προσκαλεί σε ένα πολύ συναρπαστικό επικοινωνιακό πάρτι.

Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Είστε ικανοί να προβάλετε ιδέες απόψεις και επιθυμίες, που θα έχουν μεγάλη απήχηση. Προσοχή όμως στη διανοητική σας ακαμψία.

Ιχθύες και Παρθένοι, δεν είναι εύκολο να ελιχθείτε σωστά γιατί επηρεάζεστε από συναισθήματα και αναλυτικές λεπτομέρειες. Μείνετε μακριά από εξωτερικές επιρροές.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, διεκδικείτε το αλάθητο, έχετε μεγάλη έπαρση και επιμένετε φανατικά στο δικό σας. Η υπεροψία σας μπορεί να σας βγει και σε καλό και σε κακό, ανάλογα ποιους θέλετε να κερδίσετε.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, τραβάτε το δικό σας δρόμο, δεν πτοείστε από κανέναν και τίποτα και δεν διαπραγματεύεστε την αισιοδοξία και την ελπίδα σας παρά μόνο για να γίνουν ισχυρότερες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved