Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!

Ερωτικές φωτιές που ανάβουν και σβήνουν στο... πιτς φιτίλι!

Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!

Με την Σελήνη στην κατοικία του Ποσειδώνα, του πλανήτη της έμπνευσης και του ονείρου, η καρναβαλική ατμόσφαιρα σήμερα είναι πιο έντονη και μαγευτική! Μήπως λοιπόν είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να... ξαναερωτευτείς τον σύντροφό σου;

Οι συνθήκες είναι ιδανικές, παραδέξου το! Διάθεση για διασκέδαση υπάρχει, όπως υπάρχουν και χιλιάδες κοστούμια που μπορείς να επιλέξεις να «ντύσεις» τον καλό σου, και γιατί όχι, να αναβιώσετε τον πρώτο σας έρωτα, όταν ακόμα ανακαλύπτατε νέα πράγματα ο ένας για τον άλλον, όταν ακόμα... φλερτάρατε με το(ν) άγνωστο!
Κάνε λοιπόν για ένα βράδυ άγνωστο τον σύντροφό σου και ονειρέψου ότι κάτω από τη μάσκα υπάρχει το άλλο σου μισό –it's safe!
Φυσικά όμως τίποτα δεν πρέπει να θυμίζει πάνω του τον άντρα της καθημερινότητάς σου. Οπλίσου λοιπόν με ότι νέο μπορεί να σε ξεσηκώσει και πρόσφερέ του το!

Το Gucci Guilty Black Pour Homme από την Gucci είναι ένα Αρωματικό Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Το νέο αυτό άρωμα κυκλοφόρησε το 2013. Οι νότες κορυφής είναι ο πράσινος κόλιανδρος και η λεβάντα, οι μεσαίες νότες είναι τα άνθη πορτοκαλιάς, το νέρολι και οι νότες πρασίνου και οι νότες της βάσης είναι το πατσουλί και ο κέδρος.

138927

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Gucci Guilty Black Pour Homme σε μια super προσφορά!

Tip: Εσάς τις ελεύθερες μη νομίζετε ότι σας ξεχάσαμε... απλά ξέρουμε ότι γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε τα ξέφρενα βράδια των masque parties... Τα love stories των αποκρεών άλλωστε είναι πολύ must... if you know what we mean...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved