Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 18 Φεβρουαρίου

Ενδέχεται να βρεθείς σε κατάσταση... πανικού!

Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 18 Φεβρουαρίου

Οικονομικός πόλεμος

Το κλίμα είναι μάλλον συγκρουσιακό και αναμένεται να «περάσει» και στις οικονομικά δρώμενα. Αυτό σημαίνει ότι από τη μια πλευρά καλείσαι να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν -προστατεύοντάς τα αν χρειαστεί- κι από την άλλη να αναλάβεις «επιθετικές» πρωτοβουλίες με σκοπό να πετύχεις το καλύτερο για σένα.
Και βέβαια να θυμάσαι ότι όλες αυτές οι «μάχες» θα έχουν θετική έκβαση αν μαζί με την ορμή ή την αγανάκτηση σου «δουλέψεις» και την στρατηγική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για νομικού τύπου αντιπαραθέσεις.
Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να βρεθείς σε κατάσταση... πανικού!

Φυσικά, οι όποιες οικονομικές «απειλές», μπορεί να αναφέρονται και σε ζημιές που απαιτούν άμεση επισκευή ή αντικατάσταση μηχανημάτων κι εργαλείων. Ακόμη «παίζει» δυνατά η ανάγκη αντιμετώπισης ενός θέματος υγείας ή υγιεινής.

Ανάλογες είναι οι προδιαγραφές και στα εργασιακά, όπου ενδέχεται να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις. Εδώ, αν μεν αναζητάς εργασία, έχεις την δυνατότητα να πετύχεις τον στόχο σου, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, αποκομίζοντας μια σημαντική αμοιβή. Αντίθετα, αν κινείσαι ήδη σε ένα «ασφαλές» εργασιακό καθεστώς, ίσως χρειαστεί να υπερασπίσεις την θέση και τα δικαιώματα σου.

Όσον αφορά στις αγορές σου καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε εύθραυστο ή ευαίσθητο. Προηγούνται τα εργαλεία, ο τεχνικός εξοπλισμός και τα αθλητικά αξεσουάρ.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved