Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/2 έως 17/2

Σελήνη στον Αιγόκερω - Με το σώμα στο κενό, την ψυχή στο στόμα, το παιχνίδι παίζεται ακόμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/2 έως 17/2

Η Κυριακή του καλέσματος αλλά και η εβδομάδα της σκληρής διαπραγμάτευσης αρχίζει με την Σελήνη στον Αιγόκερω που μπαίνει στο ζώδιο μόλις 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 15/2.

Σίγουρα πρόκειται για ένα διήμερο σκληρών διαπραγματεύσεων εφόσον η Σελήνη αυτή ξέρει καλά τα συμφέροντά της και τα υπερασπίζεται γενναία.
Στις 12.05 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με τον ιδεαλισμό να πρωτοστατεί και τα ρομαντικά ιδεώδη να ξεδιπλώνονται σαν χειροποίητο χαλί μεγάλης αξίας.
Η μέρα αρχίζει χαλαρά, ήρεμα και συναισθηματικά με λίγο τόνο από αγαπημένη μουσική και ζεστή ατμόσφαιρα.
Καθώς προχωράει όμως, το τετράγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 11.49 το βράδυ, εξάπτει τα συναισθήματα, τη νευρικότητα, την υπερδιέγερση και επιζητάμε εκτόνωση.
Το κάλεσμα συμπαράστασης στην κυβέρνηση στις πόλεις της Ελλάδας θα βρει ανταπόκριση και το επαναστατικό αίσθημα θα υπερισχύσει. Για όσους δεν ακολουθήσουν, τα πράγματα παραμένουν σε προσωπική ένταση, εύκολους διαπληκτισμούς και έντονο εκνευρισμό.

Στις 16/2 στις 1.08 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας φανατίζει και μας παθιάζει με ότι και αν ασχολούμαστε.
Πρόκειται αναμφίβολα για ένα έντονο βράδυ που η ηρεμία δεν βρίσκει θέση να αναπαυτεί.
Στις 3.54 το μεσημέρι της Δευτέρας το εξάγωνο με την Αφροδίτη που ανοίγει την ημέρα των τελικών διαπραγματεύσεων είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθύες γοητεύει και παρασύρει την άκαμπτη Σελήνη σε εποικοδομητικούς συμβιβασμούς.
Πολύ καλή μέρα για να διεκδικήσουμε όσα επιθυμούμε σε όλα τα επίπεδα.
Στις 10.16 το βράδυ το εξάγωνο με τον Άρη, συνεχίζει την ομαλή κατεύθυνση της δράσης μας από το απόγευμα και μετά.
Η αισιοδοξία αποτυπώνεται πάνω σε σημαντικούς στόχους που έχει ο καθένας, καθώς η δυναμική αυτής της όψης δεν είναι επιθετική και κάθε αυταρχική διάθεση κοντρολάρεται περίφημα.
Το βράδυ αυτό έχει έντονη ανησυχία, αλλά προβλέπεται καθησυχαστικό ως προς το αποτέλεσμα.

Στις 17/2 πλέον στις 2.14 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για ένα πολύ επικοινωνιακό διήμερο με πολλές αναλύσεις και εκλογικεύσεις.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, είστε αποφασισμένοι να δώσετε μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες. Προσπαθήστε να μην φανατίζεστε γιατί χάνετε το δίκιο σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, απολαμβάνετε ένα διήμερο στο οποίο αντιλαμβάνεστε τις βαθύτερες ανάγκες σας και δείχνετε μεγάλη κατανόηση στο διαφορετικό και στο αντίθετο. Γίνεστε οι καλύτεροι διαιτητές των πάντων.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, δύσκολα επηρεάζεστε από εξωτερικούς παράγοντες και κρατάτε τη θέση σας επίμονα χωρίς παραχωρήσεις. Ωστόσο είστε διατεθειμένοι να συμπαρασταθείτε όπου κρίνετε πως υπάρχει ανάγκη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved