Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/2 έως 15/2

Σελήνη στον Τοξότη - Η καθυστέρηση είναι η πιο επικίνδυνη μορφή άρνησης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/2 έως 15/2

Ξεκινά ένα έντονα διαπραγματευτικό διήμερο όχι μόνο για την πολιτική αλλά και για την προσωπική μας ζωή, με τη Σελήνη να περνάει στον Τοξότη σήμερα 12/2 στις 6.48 το απόγευμα.
Το εξάγωνο με τον Ερμή στις 9.19 το βράδυ, που επηρεάζει από το απόγευμα είναι πολύ σημαντικό στις συζητήσεις που διεξάγονται αυτές τις ώρες, καθώς ο Ερμής μόλις έχει μπει σε ευθεία φορά και το ριζοσπαστικό Υδροχοϊκό του πνεύμα σε συνδυασμό με την προοδευτική Τοξοτίσια Σελήνη, δίνει έμφαση σε καινοτόμες συζητήσεις και αποφάσεις.
Το βράδυ θα είναι λυτρωτικό και ο νους θα παραμένει ασυμβίβαστος.

Στις 13/2 στις 2.32 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Κρόνο συντελείται σε μια ώρα που δεν είναι παραγωγική, παρόλα αυτά η συστολική φύση αυτής της όψης, επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, βάζοντας φρένο σε ενθουσιώδεις σκέψεις και κινήσεις.
Στις 7.15 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με διάθεση οραματισμού και ως το απόγευμα θα νιώθουμε την ανάγκη να εξαρτηθούμε από κάπου για να μπορέσουμε να νιώσουμε πιο δυνατοί.
Αυτή η προσωρινή πλάνη και ψευδαίσθηση εγκαταλείπεται γρήγορα καθώς το τρίγωνο με τον Ουρανό τις 7.53 το βράδυ, επαναφέρει ξανά τον ενθουσιασμό και την πεποίθηση πως όλα θα αλλάξουν γιατί έτσι ορίζει ο ανατρεπτικός άνεμος που λυσσομανάει γύρω μας.

Στις 14/2 στις 1.06 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Δία έρχεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση και δράση από το προηγούμενο βράδυ, ενώ η διάθεση τείνει να είναι αυτή του αόμματου που είδε ξαφνικά το φως του και δεν ξέρει από που να αρχίσει να κοιτά.
Στις 10.31 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη προσδιορίζει το πρωινό του Σαββάτου με τρόπο άτακτο και ατίθασο. Επιθυμούμε να βρεθούμε με οικεία πρόσωπα, να ξοδέψουμε χρήματα προς ευχαρίστησή μας, αλλά και για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη, πάντα όμως με μια διάθεση αφορισμού για τους υπαίτιους της αναστάτωσής μας.
Στις 4.46 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 5.15 το τετράγωνο με τον Άρη, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά πως η δράση είναι το κύριο μέλημά μας, αλλά θα πρέπει να επιλέξουμε κάποια στιγμή με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.
Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στους συνοδοιπόρους μας και σε όσους ταυτίζονται μαζί μας δεοντολογικά. Το βράδυ αυτό είναι προετοιμασία για μια μεγάλη αντίδραση.

Στις 15/2 μόλις 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και από αυτή τη συντηρητική αλλά ετοιμοπόλεμη θέση καλούμαστε να δώσουμε το ακτιβιστικό μας παρόν.

Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι, βιώνετε εντελώς αντιφατικά συναισθήματα σε ένα διήμερο που σας προτρέπει διαρκώς να δράσετε αλλά πιο πολύ να απαλλαγείτε από τις αμφιβολίες σας. Βάλτε τις κόκκινες γραμμές σας.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί και Κριοί, η απόλαυση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όπως να΄ναι, δίνοντας αντισυμβατικά μαθήματα προς πάσα κατεύθυνση. Απολαμβάνετε λοιπόν ένα διήμερο που μιλάει στην καρδιά σας και εσείς στις καρδιές των άλλων.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε σκεπτικοί και προβληματισμένοι και αποτελείτε αντιστάθμισμα στη γενικότερη αναταραχή. Θα πρέπει όμως να πάρετε μια θέση ώστε να μπορέσετε να συμπλεύσετε με οποιουσδήποτε αρκεί να είναι σαφής επιλογή σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved