Οικονομικές προβλέψεις, από 9 έως 11 Φεβρουαρίου

Προέχει η τροφοδοσία, ο οικιακός εξοπλισμός και η ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων...

Οικονομικές προβλέψεις, από 9 έως 11 Φεβρουαρίου

Ηρεμία πριν τη θύελλα

Την Δευτέρα και την Τρίτη έχει προτεραιότητα οτιδήποτε αφορά στο σπίτι και την οικογένεια σου. Μπορείς λοιπόν να προχωρήσεις σε ανάλογες κινήσεις, όπως είναι για παράδειγμα η τροφοδοσία, ο οικιακός εξοπλισμός αλλά και η ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Μπορείς ακόμη να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την πώληση παλαιών αντικειμένων αξίας, από την αξιοποίηση παραδοσιακών συνταγών ενώ αν είσαι περισσότερο τυχερός θα λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα ή θα σου επιστραφούν παλαιά δανεικά ή χρεωστούμενα.

Προς την Τετάρτη το κλίμα αλλάζει επί το... ανατρεπτικότερο και είναι πιθανόν να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις και πολλές εκπλήξεις, είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες. Το προς τα πού θα κλίνει η πλάστιγγα εξαρτάται κυρίως από τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου σου αλλά, για να έχεις μια εικόνα, οι εξελίξεις θα κινηθούν κόντρα στις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες, κατ' επέκταση είναι πιθανότερο να σε ωφελήσουν αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση ή μπροστά σε κάποιο οικονομικό αδιέξοδο.
Αντίθετα θα πρέπει να ανησυχείς αν προσδοκάς κάποια «σίγουρα» έσοδα.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι τα θεωρούμενα ως εύκολα είναι εκείνα που πρέπει να φοβάσαι περισσότερο.

Όσον αφορά στις αγορές σου, εδώ, προηγούνται τα σπάνια ή πολύ ιδιαίτερα είδη.

Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω, οι ημέρες είναι μάλλον κρίσιμες για τις οικονομικές συνεργασίες, που εύκολα μπορεί να «σπάσουν». Στον αντίποδα μπορείς να αναζητήσεις νέους συνεργάτες, ξεπερνώντας μάλιστα κάποιες προκαταλήψεις ή προσκολλήσεις και υλοποιώντας το... αδύνατο!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved