Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/2 έως 7/2

Σελήνη στην Παρθένο – Έχω μεγαλύτερη ανάγκη για παραδείγματα, παρά για κριτική

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/2 έως 7/2

Παρόλο που το γενικότερο κλίμα σφύζει από αισιοδοξία και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι κρυφοκοιτάζουν από την κλειδαρότρυπα, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 5/2 στις 7.46 το πρωί προκαλώντας εκνευρισμό, ένταση και δυσαρέσκεια.
Ο απόηχος της Πανσελήνου είναι ακόμα εδώ, αλλά οι παρεμβολές αρχίζουν στις 3.26 το μεσημέρι, που το τετράγωνο με τον Κρόνο έχει καταφέρει από το πρωί να μας απογοητεύσει και να μας πάει τα πράγματα στραβά.
Η μέρα έχει την τάση να μας καταπίνει μέσα από λεπτομερείς κινήσεις ανακρίβειας που θα έπρεπε να είναι ακριβείας, να μας κάνει αφηρημένους και να μας δημιουργεί την αίσθηση της παραίτησης.
Στις 8.58 το βράδυ η σύνοδος με τον Ποσειδώνα επηρεάζει από το απόγευμα αποχαυνωτικά και ως το βράδυ κινούμαστε σαν υπνωτισμένοι ,με λίγα διαλλείματα αφύπνισης, που δεν είναι αρκετά να μας βγάλουν από μια περίεργη λήθη.
Βράδυ άφεσης, ονειροπόλησης, χαλάρωσης και πρακτικής σκέψης.

Στις 6/2 στις 8.03 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αντίθεση με την Αφροδίτη η οποία μας κάνει να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον θύτη από το θύμα, την ανάγκη από την απαίτηση και τη λογική από την ευαισθησία.
Κάθε κίνηση που θα κάνουμε ως το μεσημέρι είναι πιθανό να μετανιώσουμε που την κάναμε.

Στις 12.58 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα τονώνει κάπως τη θέληση και μας κάνει τουλάχιστον πιο πρακτικούς και αποφασιστικούς, αλλά ως το βράδυ μπορεί να συναντάμε και να υιοθετούμε επιτηδευμένες συμπεριφορές χωρίς κανέναν αυθορμητισμό και με πολλές σκοπιμότητες. Ο εκνευρισμός ολοένα και φουντώνει και η πίεση γίνεται έντονη.

Στις 7/2 μόλις 9 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί μεγάλη υπερένταση, ειρωνικές συμπεριφορές και κυνισμό και η διάθεση γίνεται εριστική και άκρως ανταγωνιστική. Καλύτερα να επιδιώξουμε την απομόνωση για να μπορέσουμε να καλμάρουμε.
Το πρωινό συνεχίζει δύσθυμα και ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν, οι μισές ξεχνιούνται ή παραβλέπονται μηχανικά, καθώς είμαστε αφηρημένοι παρόλη την πρακτική και οργανωτική μας τάση.

Στις 8.45 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, απαλλάσσοντάς μας από τα διλλήματα και τον αποπροσανατολισμό.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, γκρινιάζετε, παραπονιέστε, μουτρώνετε και τελικά μένετε στυφοί σαν παραμασημένη τσίχλα. Παροδικό είναι θα περάσει, ως τότε βρείτε μια ασχολία να αφοσιωθείτε χωρίς να εξαρτηθείτε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί καταφέρνετε να διεκπεραιώσετε κάποιες δουλειές αποφεύγοντας τα εμπόδια και προσπαθείτε να είστε δημιουργικοί και παραγωγικοί. Ωστόσο σας κερδίζει το συναίσθημα και ο ρομαντισμός και απολαμβάνετε περισσότερα από όλους.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, δεν μπορεί πάντα να πετάτε στα σύννεφα. Βραχείτε και λίγο, πατήστε στη γη και πάψτε να εκνευρίζεστε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν συμβαδίζει με τις επιθυμίες σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved