Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/1 έως 31/1

Σελήνη στους Διδύμους – Δίνω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά όχι και μια τρίτη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/1 έως 31/1

Συνεχίζεται και αυτό το διήμερο το θολό και αμφίβολο κλίμα και μάλιστα γιγαντώνεται, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 29/1 μόλις 36' μετά τα μεσάνυχτα.
Άλλη μια ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα, με την επικοινωνιακή προσπάθεια να κουτουλάει σε τοίχους και το μυαλό να δραπετεύει, παίρνοντας απόσταση από το πρέπον και το δέον.
Στις 3.56 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με την Αφροδίτη δεν μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση εκτός και αν υπάρχει λόγος να ξενυχτάμε.
Στην περίπτωση αυτή η ονειροπόληση και η παράδοση σε σενάρια επιθυμιών θα μας δυσκολέψουν να κοιμηθούμε.
Στις 6.43 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα σαν ιεροεξεταστής με τη γνωστή αυστηρότητα, που ανακόπτει κάθε αισιόδοξη κίνηση.
Δεν μπορούμε να ομολογήσουμε τα θέλω μας ούτε στον εαυτό μας.
Στις 12.10 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται να προσθέσει στην υπάρχουσα κατήφεια, μια δόση ρομαντικής εξαπάτησης, πιστεύοντας ως νωρίς το απόγευμα πως μπορούμε να ξεφύγουμε από το βάρος.
Η αλήθεια είναι πως δεν κερδίζουμε καν χρόνο γιατί αν αφεθούμε στην πλάνη, θα χρεοκοπήσουμε απέναντι στις υποχρεώσεις που τρέχουν.
Στις 6.06 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο έρχεται σαν από μηχανής θεός να μας ταρακουνήσει ευχάριστα και να μας δώσει πάλι ενέργεια, αισιοδοξία και χάρη.
Στις 9.34 το βράδυ το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή κλείνει την ημέρα και τη νύχτα με την αίσθηση πως ακόμα και αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλουμε, υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν.
Το βράδυ είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό, ερευνητικό και νοητικά διεγερμένο.

Στις 30/1 στις 1.13 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ουρανό βοηθάει πολύ στην έκφραση επηρεάζοντας από το προηγούμενο βράδυ. Τα ευφυολογήματα, οι έξυπνες παραινέσεις και οι σχολιασμοί δίνουν και παίρνουν.
Στις 2.13 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Άρη χρειάζεται προσοχή να έχουμε εμπλακεί σε συζητήσεις ή διαφωνίες, ώστε να μην καταλήξουμε σε ρήξεις και σπασμωδικές ενέργειες.
Στις 11.24 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία, ανοίγει την ημέρα και την κλείνει με αποκατάσταση της διάθεσης που όσο περνάει η μέρα γιγαντώνεται.
Λόγω της κενής πορείας που θα έχει η Σελήνη είναι καλύτερα να μην υπερβάλλουμε και να μην προχωρήσουμε σε καμία σημαντική κίνηση, απόφαση ή αγορά, έως τις

31/1 στις 9.10 το πρωί, που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι αναβάλλετε σημαντικά ραντεβού και συναντήσεις που θα χρειαστούν αποφάσεις. Μόνο διερευνητικά μπορείτε να κινηθείτε και με άφθονο χιούμορ.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ταύροι αφεθείτε σε δημιουργικές ασχολίες, εκμεταλλευτείτε την έμπνευση και τη διαίσθησή σας και μην προσπαθήσετε να επιμείνετε όταν κάτι δεν βγαίνει.

Ζυγοί, Λέοντες, Κριοί και Υδροχόοι σας εκνευρίζουν πολλοί και πολλά και γίνεστε ξινοί σαν λεμόνια. Βλέπετε γύρω σας μόνο μελό και κλαψουρίσματα και σκέφτεστε ψυχρά. Μαλακώστε λίγο και κατανοήστε τις αδυναμίες των άλλων.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved