Οικονομικές προβλέψεις, από 29 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου

Ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου ή να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές

Οικονομικές προβλέψεις, από 29 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου

Ελιγμοί σε δύσκολο τοπίο

Με τον Κρόνο να δηλώνει εμφατικά «παρών», η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν προσφέρονται ούτε για σημαντικές αγορές, ούτε για αναπτυξιακού χαρακτήρα κινήσεις. Αντίθετα ευνοεί διορθωτικές παρεμβάσεις και «χρήσιμους περιορισμούς» ή συμβιβασμούς που επιβάλλει η αναγκαιότητα. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσεις ποικίλες «ατυχίες», μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τόσο οι άμεσες οικονομικές απώλειες όσο και η κάλυψη μιας έκτακτης υποχρέωσης.

Το Σ/Κ, το κλίμα αλλάζει, όχι όμως προς το... καλύτερο! Τα ηνία των εξελίξεων αναλαμβάνει ο Ποσειδώνας, ένας πλανήτης «εχθρικός» απέναντι στους νόμους της αγοράς και κάθε αίσθημα ιδιοκτησίας. Εδώ λοιπόν καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε ενέργειες κι επιλογές εκτός του συγκεκριμένου πλαισίου, όπως είναι για παράδειγμα η φιλανθρωπία αλλά και τα... χαρίσματα! Κι αν είσαι τυχερός μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου αγαθά ή χρήματα, που δεν προέρχονται από τους κόπους σου αλλά σου δίδονται ως δώρο.
Στον αντίποδα βέβαια, θα πρέπει να έχεις τον νου σου για ενδεχόμενες κλοπές ή εξαπατήσεις, ιδιαίτερα αν οι υποσχέσεις που θα λάβεις έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνον με υλικές ανταμοιβές.

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω θα έχεις να διαχειριστείς τις κατευθύνσεις της συνόδου Άρη-Χείρωνα, μιας όψης που παραπέμπει άμεσα σε θέματα σχετικά με ακίνητα ή οικογενειακές-περιουσιακές υποθέσεις.
Εδώ ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου ή να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές.
Σε κάθε περίπτωση δράσεις όπως οι οικοδομικές εργασίες και η αξιοποίηση-εκμετάλλευση πολύτιμων ευρημάτων είναι εντός πλαισίου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved