Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει… την άνοιξη!

Όχι δεν τρελαθήκαμε και ναι, το ξέρουμε ότι έξω βρέχει!

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει… την άνοιξη!

Γίνε εσύ η άνοιξη μέσα στον χειμώνα και γέμισε τον κόσμο σου με μυρωδιές και αγάπη! Με τη Σελήνη στον γήινο και επίμονο Ταύρο άλλωστε μπορείς να κάνεις οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα σου να ανθίσει!

Υπό έναν όρο όμως! Να πιστέψεις και να αναδείξεις πρώτα εσύ την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σου! Πριν φορέσεις λοιπόν το πιο λαμπερό χαμόγελό σου και βγεις να... τρελάνεις κόσμο, περιποιήσου το δέρμα σου όπως του αξίζει και «ξύπνα» το γλυκά με μυρωδιές γνώριμες και ζωηρές!

Το Olivia Fusion Shower Gel Pomegranate, που κυκλοφορεί σε συσκευασία Set Shower Gel 300ml με Body Lotion 50ml, είναι το ιδανικό αφρόλουτρο για κάθε τύπο επιδερμίδας, που προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και φρεσκάδας σε όλο το σώμα. Περιέχει εκχύλισμα ροδιού, το οποίο είναι ευρέως γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση καθώς και βιολογικό εκχύλισμα ελιάς που χαρίζει μια μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και φρεσκάδας σε όλο το σώμα.

olivia fusion gift box 50ml pomegranate

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Olivia Fusion Set Shower Gel 300ml με Body Lotion 50ml Pomegranate σε μια super προσφορά!

Tip: Η Σελήνη στον Ταύρο όχι μόνο αγαπά την ομορφιά αλλά της αρέσει να τη συντηρεί και να τη διατηρεί! Κάνε λοιπόν αυτή την οικονομική πολυτέλεια συνήθεια και... keep walking!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved