Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/1 έως 29/1

Σελήνη στον Ταύρο – Αν δεν μπορείς να πείσεις τους άλλους, μπέρδεψέ τους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/1 έως 29/1

Μετά από ένα διήμερο που προκάλεσε θυελλώδεις αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα από την επαναστατική διάθεση που υπερίσχυσε, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 26/1 στις 6.38 το απόγευμα προσπαθώντας απεγνωσμένα αλλά μάταια, να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

Στις 27/1 μια σειρά από όψεις κυριαρχούν, σε μια μέρα που προβλέπεται ανήσυχη, με μεγάλη υπερδιέγερση, σύγχυση και ανάμεικτα συναισθήματα.
Στις 5.28 το πρωί η μέρα ανοίγει με το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα με το τετράγωνο με τον Ήλιο, στις 6.47.
Καθόλου ξεκάθαρες οι προθέσεις μας ως το μεσημέρι, σε μια μέρα που αισθανόμαστε μουδιασμένοι και μπερδεμένοι, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις αλλαγές και στην κοινωνική αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Είναι πολλοί αυτοί που συνειδητοποίησαν πολλά για δικούς τους ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες, αισθανόμενοι φόβο να τα διαχειριστούν.
Στις 3.34 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη μας κινητοποιεί, θυμίζοντάς μας τις υποχρεώσεις που τρέχουν από το πρωί και είναι η μόνη όψη που μας δραστηριοποιεί σε πρακτικό επίπεδο, κάνοντας όμως μόνο τα απολύτως αναγκαία.
Στις 6.56 το απόγευμα το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή καλύπτει ολοκληρωτικά τις κινήσεις μας, δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, ενώ σκεφτόμαστε ανάποδα, αρνητικά και πολύ διστακτικά.
Η μέρα δεν προσφέρεται για καμία σημαντική ασχολία, κίνηση ή απόφαση.
Στις 7.36 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα και το βράδυ μας με πολύ πάθος αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, εφόσον παραμένουμε εγκλωβισμένοι αδιέξοδες σκέψεις και συναισθήματα.

Στις 28/1 στις 4.19 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία ανοίγει μας ξυπνάει με σκοπό να υπερβούμε κάθε έκπληξη και σοκ που έχουμε υποστεί, αλλά η υπερβολή δεν λύνει τον κόμπο που αισθανόμαστε.
Μέχρι η Σελήνη να διανύσει το κενό πορείας της και να περάσει στους Διδύμους στις 29/1 μόλις 36' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να οργανωθούμε συναισθηματικά, να μην ανακινήσουμε θέματα, να μην προβούμε σε σημαντικές αποφάσεις, να μην κλείσουμε σημαντικά ραντεβού, να μην κάνουμε ακριβές αγορές και να προσπαθήσουμε να ενταχθούμε σε μια νέα πραγματικότητα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες μείνετε ανέπαφοι με κάθε ερεθιστική πρόθεση, πρόκληση και διάθεση. Το διήμερο αυτό προσφέρεται μόνο για λαθεμένες ενέργειες αν δεν μείνετε αμέτοχοι. Ασχοληθείτε χαλαρά μόνο με τα αναγκαία.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες χωρίς να προσθέτετε επιπλέον άγχη στο κεφάλι σας. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και συμβιβαστείτε με εκείνο που χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας.

Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί και Δίδυμοι απλοποιείτε τα πάντα με παρατεταμένη αισιοδοξία, τόσο που κατηγορείστε για επιπολαιότητα και απερισκεψία από τους διαφωνούντες μαζί σας. Ωστόσο αισθάνεστε καλά και πορεύεστε με αυτούς που σας καταλαβαίνουν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved