Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/1 έως 26/1

Σελήνη στον Κριό – Εκλογές με ανατρεπτική διάθεση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/1 έως 26/1

Η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 24/1 στις 3.32 το μεσημέρι για να πυροδοτήσει το κλίμα έναρξης μιας σημαντικής στιγμής για τη χώρα και να δώσει την αίσθηση της λύτρωσης μέσα από παρορμητικές κινήσεις.

Οι εκλογές αυτές συνοδεύονται από μια ακατανίκητη τάση για αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα και ανατρεπτική διάθεση.
Στις 8.30 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο βάζει τις βάσεις για να μην αισθανόμαστε πλέον αβεβαιότητα και στην προσωπική μας ζωή αλλά και γενικότερα, σκεφτόμενοι ώριμα και απαλλάσσοντας τους εαυτούς μας από διλλήματα, φόβους και ανησυχίες.
Στις 11.06 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο, δεν αφήνει περιθώρια στην επαναστατική μας διάθεση να μην μας κάνει να αισθανθούμε απελευθερωμένοι από στεγανά και κανόνες, βάζοντας όρια μας απέναντι σε ότι μας φοβίζει και μας εξουθενώνει ψυχολογικά.
Το βράδυ αυτό είμαστε ευδιάθετοι, γεμάτοι ενέργεια, πυγμή και αισιοδοξία και προσφέρεται για φιλικές συγκεντρώσεις και καλή παρέα.

Στις 25/1 ημέρα που πάμε στις κάλπες, έχουμε τη σύνοδο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 1.26 το μεσημέρι και επηρεάζει από το πρωί, η οποία διαβεβαιώνει πως η αλλαγή είναι η μόνη επιθυμία, με το σύνθημα «θα το κάνω και ας μου βγει και σε κακό».
Παρόλα αυτά η μέρα ως το απόγευμα είναι εριστική με αρκετές αντιπαραθέσεις και εύφλεκτη διάθεση, καθώς είμαστε νευρικοί και έχουμε υπερδιέγερση.
Στις 3.01 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας παθιάζει ακόμα περισσότερο, γινόμαστε φανατικοί και υποστηρίζουμε ένθερμα τις θέσεις μας.
Προσοχή χρειάζεται στις συναναστροφές μας και καλό θα ήταν να βρισκόμαστε με ανθρώπους που ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Στις 5.40 το απόγευμα το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή προκαλεί συζητήσεις που σκοπό έχουν να επαναφέρουν παλιές αναμνήσεις και να τις εντάξουν στο παρόν.
Όσο προχωρά το βράδυ επιδιώκουμε να βρεθούμε σε μέρη με πολύ κόσμο και να βγάλουμε προς τα έξω όλα όσα σκεφτόμαστε και μας προβληματίζουν.
Στις 11.51 το βράδυ που θα ξέρουμε και ποιος θα μας κυβερνήσει στο εξής, το τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, προκαλεί ξέφρενους πανηγυρισμούς, υπερβολή στην έκφραση και πιθανά να αναβιώσουμε στιγμές του 81'.

Στις 26/1 η μέρα ανοίγει με πολλές προσδοκίες και ελπίδα και στις 4.23 το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί, καθησυχάζει ακόμα και εκείνους που αμφέβαλαν ως τώρα. Εξαιρετικό διάστημα για να περάσουμε όμορφα ότι και αν κάνουμε.
Στις 6.38 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να μας προσγειώσει και να μας προγραμματίσει για το μέλλον.

Κριοί και Ζυγοί είστε δυναμικοί, αποφασιστικοί, γεμάτοι ενέργεια, βρίσκεστε σε εξαιρετική διάθεση, προσέξτε μόνο τον φανατισμό και την επιμονή σας ώστε να μην ξεπεράσουν τον πηγαίο αυθορμητισμό σας.
Αιγόκεροι και Καρκίνοι κρατάτε χαμηλούς τόνους αλλά είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε αιφνίδια αν κάποιος προσπαθήσει να σας επιβάλλει τις απόψεις του. Κρατηθείτε μακριά από τη μάζα και κάντε αυτό που νομίζετε σωστό.
Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε αυτό το διήμερο. Η στάση σας και το διάπλατο χαμόγελο σας τα λένε όλα και λένε πάνω απ όλα, πως δεν υπάρχει μέτρο μπροστά στον άκρατο ενθουσιασμό σας.
Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι απορείτε συχνά με τους άλλους και τις αντιδράσεις τους και ακόμα και αν βρεθείτε να κρατάτε πανό, διατηρείτε τις αμφιβολίες σας και πορεύεστε διστακτικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved