H Σελήνη στους Ιχθύες δεν παίζεται… ονειρεύεται!

Μη σας λέω μη μιλάτε, το... ψαράκι μου κοιμάται...

H Σελήνη στους Ιχθύες δεν παίζεται… ονειρεύεται!

Η Σελήνη για δεύτερη μέρα διελαύνει το ζώδιο της ξεκούρασης και της ανάπαυλας, τους Ιχθύες, κάνοντας την σημερινή ημέρα ιδανική για δραστηριότητες που δεν σου ρουφούν ενέργεια, αλλά αντίθετα ευνοούν να κυλήσει η μέρα χαλαρά και εσύ να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με οτιδήποτε ψυχικά σε ευχαριστεί και ηρεμεί.

Οργάνωσε λοιπόν ένα.. mini spa στο σπίτι σου και μάζεψε ενέργεια για το Σαββατοκύριακο που προβλέπεται «δυνατό». Χαμήλωσε τα φώτα, άναψε αρωματικά κεριά και βυθίσου στο μπάνιο μέχρι να βγάλεις... λέπια! Μην ξεχάσεις όμως ότι η περιποίησή σου θέλει... καθαρές δουλειές!

Το Mario Badescu Acne Facial Cleanser είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σου καθώς αποτελεί ένα αφρίζον καθαριστικό για την καταπολέμηση της υπάρχουσας ακμής που περιέχει σαλικυλικό οξύ προσφέροντας απολέπιση για βαθύ καθαρισμό. Έτσι το δέρμα σου θα είναι έτοιμο να δεχθεί την ειδικευμένη, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σου, μάσκα προσώπου που θα αποκαλύψει τον πιο ξεκούραστο, νεανικό, λαμπερό και υγιή εαυτό σου!

10304173-1294857256-724000

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Mario Badescu Acne Facial Cleanser σε μια super προσφορά!

Tip: Για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα εφαρμόστε το πρόγραμμα περιποίησης και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, ενώ απέφυγε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved