Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/1 έως 22/1

Σελήνη στον Υδροχόο - Άσε τον εαυτό σου να ζήσει όπως εσύ διάλεξες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/1 έως 22/1

Ένα σημαντικό και καθοριστικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 20/1 στις 3.00 το μεσημέρι.
Η σημαντικότητά του έγκειται στο γεγονός πως στις 3.13 η Σελήνη συναντιέται με τον Ήλιο για την πρώτη Νέα της φάση αυτόν τον χρόνο, η οποία περιστοιχίζεται από διάφορες όψεις που μας ωθούν σε αποφάσεις και νέα ξεκινήματα.
Στις 7.16 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθάει πάρα πολύ στο να συγκεντρωθούμε, να φιλοσοφήσουμε, να αναπτύξουμε τη διανοητική πλευρά μας και να κατασταλάξουμε υπεύθυνα σε ότι αφορά κάποια σχέδια και επιθυμίες μας.
Το βράδυ αυτό πολλοί θα έχουν αρκετές συνειδητοποιήσεις.

Στις 21/1 στις 11.39 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με νοητική υπερδιέγερση, ιδιαίτερη αντίληψη των καταστάσεων και μια ακατανίκητη επιθυμία να πετάξουμε από τη ζωή μας κάθε στεγανό και συντηρητικό κατάλοιπο.
Η μέρα ως το απόγευμα είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσουμε οτιδήποτε. Μπορεί να χαρίσουμε ρούχα που δεν θέλουμε πια, να πετάξουμε πράγματα που φυλάμε χωρίς λόγο, να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, να εκφράσουμε μια πρωτοποριακή ιδέα στη δουλειά και γενικά να απομακρύνουμε από δίπλα μας ότι μας κρατάει σε κανόνες.
Στις 6.13 η σύνοδος με τον Ερμή που προθερμαίνεται για την ανάδρομη κίνησή του, δημιουργεί ώρες πριν, τάση αμφισβήτησης των πάντων.
Το μυαλό γυρνάει ανάποδα, οι συζητήσεις γίνονται χαώδεις και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.
Στις 10.21 το βράδυ η αντίθεση με τον Δία κλείνει το βράδυ μας με υπερβολή, ευδιαθεσία, τάση να ξεσηκωθούμε, να δούμε φίλους, να περάσουμε όμορφα και να αφήσουμε στην άκρη οποιαδήποτε σκέψη ανακόπτει την αισιοδοξία μας.
Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε ένα δίλλημα, το οποίο προσπαθούμε να ξεπεράσουμε και να αφανίσουμε την τρομοκρατική του πρόθεση.

Στις 22/1 στις 3.44 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με την Αφροδίτη δυστυχώς δεν μπορεί να μας επηρεάσει με την ευνοϊκή της διάθεση παρά μόνο αν ξενυχτάμε.
Το βράδυ αυτό είναι γεμάτο εμπειρίες και ενεργειακή φόρτιση.

Στις 2.48 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για μια τελευταία προσπάθεια να θολώσει λίγο τα νερά μια ανάσα πριν την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, αποτελείτε μια δυναμική μάζα ενθουσιασμού και πρωτοποριακών προθέσεων, βρίσκεστε σε άριστη ψυχολογία και ακόμα και αν αυτό δεν συμβαίνει, έχετε όλες τις ευκαιρίες να συμβεί.

Σκορπιοί και Ταύροι, δυσκολεύεστε πολύ να ακολουθήσετε το ρεύμα, μένετε έκθαμβοι με τις τολμηρές προθέσεις κάποιων, αλλά κρυφοκοιτάζετε τις κινήσεις τους για να τις μιμηθείτε.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μην παρασύρεστε από ανασφάλειες και φοβίες. Αφεθείτε στο ρίσκο και κάντε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας απαλλάξει όχι από τις ευθύνες σας, αλλά από την ανησυχία που σας προκαλούν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved